| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi bio tetovaža ili prava u Život i Stil forumu; Ja imam tetovažu več 10 godina i prokleo sam ju drugi dan od njena nastanka! E da mi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bio tetovaža ili prava A vidi ovo!! Topic o tetovažama! A ja ga tek sad vidio! I to topic o tetovažama na kojem žene raspravljaju o istima! Super sjajno izvrsno! Samo ne znam zašto se diskusija ugasila. Valjda nije bilo zainteresiranih? Biotetovaža je pizdarija. Ako se čovjek hoće tetovirat opali pravu. Biotetovaža je za one koji nisu sigurni, a takvi neka se ne tetoviraju. Lokacije - pa ja imam jednu na lijevoj nadlaktici s unutrašnje strane, i drugu na istoj ruci, ali straga na tricepsu niz lakat. Bolilo za popizdit dok sam radio, ali uopće mi nije žao. |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bio tetovaža ili prava He he he ... vrlo prikladno. A gdje se nalazi, ako smijem priupitat? Je li to prva tetovaža? Je li bolilo (znam, znam, to svi pitaju)? Misliš li opalit još koju? |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: bio tetovaža ili prava Na gležnju je (razočaran?hehe)Da, to mi je prva tetovaža i nije bolilo, samo me nitko nije upozorio na to da 99% ljudi dok se tetoviraju padne šećer pa sam tako skoro i ja pala u nesvjest Sve ostalo je super prošlo ![]() Možda stavim jednoga dana još jednu skroz malu tetovažu (čisto crnu) na lopaticu...tribal propetog konja ili pantere (nešta tako)...ali ne mislim još....treba pričekati da se i na ovu naviknem ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bio tetovaža ili prava Na gležnju - pa da, razočaran sam. Mislio sam da je na nozi (odn. u okolini noge), ali nadao sam se da je bliže struku nego tlu. Vidim da je pozicija na gležnju i na lopatici vrlo popularna. Doduše, pročitao sam negdje da je kod žena vrlo popularno mjesto za tetoviranje i trtična kost (po narodsku - na dnu leđa iznad guzice). Mene je grozno bolilo, za popizdit, pogotovo ova kod lakta. Zato sam odlučio da neću više. Ali u zadnje se vrijeme sve nešto razmišljam, možda opalim još jednu - i sve mi se nekako čini da će bit na ramenu, ali sprijeda (prednja glava deltoida). |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: bio tetovaža ili prava ma ja sam htjela tetovažu negdje gdje se vidi samo ako ja to hoću....i ljeti i zimi....zato sam i stavila na gležanj....osim toga čula sam da tamo baš i ne boli I znam da je popularno na tim mjestima kod cura....a ne znam nekako mi i jesu ženstvenije tetovaže na tim mjestima ![]() |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bio tetovaža ili prava He he he he he he... pa ima još mjesta osim gležnja na kojima se vidi samo ako ti hoćeš, u blizini noge ali ipak malo dalje od tla - oko "ekvatora", ako me razumiješ Ali, ni na gležnju nije loše, naprotiv!Po mom mišljenju, na ženi tetovaža na trtičnoj kosti izgleda fantastično jebozovno. A fenomenalno mi je i kad žena ima diskretnu tetovažu na ruci, npr. oko ručnog zgloba, na podlaktici... To mi je napaljitis totalni Ja sam morao vodit računa da se moja ne vidi kad sam u kratkim rukavima (radi posla), ali opet se vidi ovo oko lakta. Samo sa stražnje je strane, pa nije toliko uočljivo. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bio tetovaža ili prava Ja sva sreća imam modernog tatu i rekla sam mu svoje namjere..i obećao je da će me odvest u najbolji i najskuplji studio pod uvjetom da dobro promislim, i da stavim nešto što meni znači...a ne nešto što je u trendu, ili sl. Možda stavim neku mačku (ovu domaću, ne divlju) na donji dio leđa...kako damfisk kaže trtična kost...ili na zatiljak...a poslije možda i škorpiona
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, prava, tetovaza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:20.

(razočaran?hehe)