| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Bolnice - iskustva pokude i pohvale u Život i Stil forumu; Evo vratih se iz bolnice gdje slučajno završih jer sam nepažnjom i malim rezom slučajno prerezala tetivu na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Bolnice - iskustva pokude i pohvale Evo vratih se iz bolnice gdje slučajno završih jer sam nepažnjom i malim rezom slučajno prerezala tetivu na desnom kažiprstu tak da mi je sad cijeli prst doslovno izmesaren jer su mi morali spajati tetivu iz korjena sa vrhom prsta,a to je bolno iskustvo i nisam ni u snu mislila završit 3 dana u bolnici .Zbog godišnjih završila sam na plastičnoj kirurgiji u KBC Dubrava i ugodno se iznenadila pažnjom osmjesima ljubaznošču i profesionalnošču osoblja i timova doktora koji operiraju pacijente . |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolnice - iskustva pokude i pohvale moja iskustva sa KBC-a Dubrave su odlicna. Imam isto iskustvo kao i ti, osoblje je jako dobro i ljubazno. Dok, npr. u bolnici na Srebrenjaku (ne znam kako se zove) sestra me jednom skoro stjerala u onu stvar. Kad sam znala doci u posjetu, odnosila se prema meni uzasno. Rekla mi je sa nekom bahatoscu i arogantnoscu: A sta vi radite ovdje mlada damo??? Naravno, onda se derala na mene kako ne znam na kojem katu je xy osoba......grozno. ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolnice - iskustva pokude i pohvale Hvala Bogu, u bolnice sam samo išla u posjet. Dubrava, Rebro i Sv. Duh nikada nisam imala neugodne susrete, sestre su bile jako ljubazne. Ali zato u bolnici u Os koma... Išla sam bratiću u posjet, sestra je bila tako neljubazna, još me praktički ispitala cijelu pov. bolesti bratića, kada sam došla ležao je na znojnim, praktički mokrim plahtama, jer kao nek se to na njemu osuši, njegov je znoj, . Inače, mali je teško bolestan. I čim je preseljen na Rebro dobio je upalu pluća, pretrage, koma... Katastrofa.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolnice - iskustva pokude i pohvale Svoja loša iskustva već sam napisala u onoj drugoj temi, o zdravstvu, tako da mi se ne da trošit riječi na ono ruglo od bolnice u Brodu ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Bolnice - iskustva pokude i pohvale uglavnom neljubaznost, zivcanost i bezobzirnost... ali za to me nije briga... kad slusam kakve se stvari dogadjaju za vrijeme operacija, hitnih slucajeva, odlaska kola hitne pomoci na odredjeno mjesto... zlo mi je...
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolnice - iskustva pokude i pohvale Citat:
, a u ostalim ZG bolnicama imam samo dobra iskustva. Nisam imao ozbiljnijih potreba za bolničkim liječenjem u drugim HR ili EU gradovima, pa ne mogu suditi o stanju u njima.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 2
![]() | Re: Bolnice - iskustva pokude i pohvale Ja sam imao nekoliko iskustava vezano za boravak i lječenje u bolnicama. Iako mnogi govore ružne stvari i iznose negativna iskustva, moje iskustvo je vrlo pozitivno. Posebno želim istaknuti Kliniku "Vuk Vrhovec" u Zagrebu gdje sam prošao program Dnevne bolnice i ostao iznenađen profesionalnošću i ljubaznošću cijeloga tima. Vrlo POZITIVNO _ KLINIKA čista 5. BRAVO Ako Vas interesira nešto više o ovom iskustvu ili iskustvu življenja s šečernom bolesti pogledajte stranicu Ĺ ećerna bolest i ja. Pozdrav! Stranica se zove Šečerna bolest i ja |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolnice - iskustva pokude i pohvale Malo sam prošao po toj stranici, ima dosta pogrešno napisanih riječi i izraza. Napisat ću par njih: 1) Odmah na početku (a nekoliko puta i u nastavku) piše hyperglikemija - ako koristiš latinski, onda je hyperglicemia, a ako koristiš hrvatski, onda je hiperglikemija. 2) Na nekoliko mjesta piše "Dijabetis". 3) Malo koristiš riječ diabetes, malo dijabetes - ipak bi se trebalo odlučit što ti je zgodnije (latinski ili hrvtaski). 4) Malo pišeš insulin, malo inzulin - čak i u istoj rečenici. Itd... Nemoj ovo shvatit kao provokaciju, nego kao konstruktivnu kritiku. Ipak je cilj bloga (ako sam dobro shvatio) i da educira ljude o ovoj bolesti! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kbc zagreb, opce bolnice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:11.

, a u ostalim ZG bolnicama imam samo dobra iskustva. Nisam imao ozbiljnijih potreba za bolničkim liječenjem u drugim HR ili EU gradovima, pa ne mogu suditi o stanju u njima.