| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Celulit u Život i Stil forumu; Istina, mada sam ja malo skeptična po tom pitanju jer neke od tih krema sadrže recimo crvenu papriku, pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Celulit Istina, mada sam ja malo skeptična po tom pitanju jer neke od tih krema sadrže recimo crvenu papriku, pa one samo nadraže kožu pa se zacrveni a žene misle da se zagrijava zato jer krema nešto radi. Najbolje kreme za učvrščivanje i celulit su Guamove, pogotovo blata. I Collistar ima jako dobre kreme, velika pakiranja.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 443
![]() ![]() | Re: Celulit za celulit: od običnog gela za tuširanje i dobro mljevene kave napravi "blato", svaki dan uz tuširanje nanesi to blato na zahvačena područja, ostavi da djeluje par min, malo izmasiraj , umasiraj i isperi. kofein stvarno dobro djeluje na taj način. jeftino i svima pristupačno, a opet djelotvorno kao i večina skupih kremica. ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-08-08
Poruka: 19
![]() | Re: Celulit Želiš smršaviti i riješiti se celulita? Nije ovo obična dijeta niti preskakanje obroka, ne moraš se odreči finih i omiljenih jela, ovo je stanična prehrana koja donosi rezultate, pomogla je milijunima ljudi širom svijeta. Ti poželi promjene, a ja ću ti pomoć da ostvariš svoj cilj! Odgovaram na pvt! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,145
![]() ![]() ![]() | Re: Celulit Celulita se u potpunosti ne može riješiti nikako. Previše je stvari koje na njega utječu i jako, jako puno toga bi se trebalo raditi da ga se ukloni i opet ne bi nestao u potpunosti. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() | Re: Celulit Vjerovala ili ne, moguće je. Uz pravilan program izbalansirane prehrane i kroz neko razumno vrijeme (ovisno o debljini i naslagama celulita), može se ukloniti... Jedino se strije ne mogu ukloniti bez nekih kirurških zahvata. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,145
![]() ![]() ![]() | Re: Celulit Ne vjerujem. Pogotovo ne samo s dobrom prehranom. Trebalo bi paziti na prehranu, piti hektolitre vode, puno vježbati, koristiti kremice i dobro masirati područja zahvaćena celulitom svaki dan, ići na tretmane, uza sve to ne biti pod stresom, izbjegavati kofein i cigarete...onda bi možda nestao...
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
![]() | Re: Celulit Citat:
Stanična prehrana ne hrani želudac, nego stanice organizma te sa pravilnim programom pokreće se razgradnja masnoća, kolesterola i svih štetnih tvari u organizmu. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: celulit |
« Fobije
|
Zatvor... :D »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:12.