Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Celulit u Život i Stil forumu; Nisam, ali sam imala prilike pričati s ljudima koji jesu i nije mi se sviđalo. Ja se u posljednje vrijeme ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-08-08, 08:52   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase
Re: Celulit

Nisam, ali sam imala prilike pričati s ljudima koji jesu i nije mi se sviđalo. Ja se u posljednje vrijeme hranim relativno zdravo i super se osjećam, tako da nemam potrebu prelaziti na drugi način prehrane, a i ovo malo celulita me ne brine. Ljeto mi još kratko traje.
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 13:46   #42 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-08-08
Poruka: 19
wellness1 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Nisam, ali sam imala prilike pričati s ljudima koji jesu i nije mi se sviđalo. Ja se u posljednje vrijeme hranim relativno zdravo i super se osjećam, tako da nemam potrebu prelaziti na drugi način prehrane, a i ovo malo celulita me ne brine. Ljeto mi još kratko traje.
Svaka čast ako se možeš zdravo hraniti, ali odakle ti onda celulit??
Malo ljudi može reći da se zdravo hrani, današnji tempo života nam to ne dozvoljava. Ja iz iskustva mogu reći da nemam nikakvih problema od kad se hranim staničnom prehranom.
Ljudi koje spominješ sigurno se nisu pridržavali danih uputa, pa zato i nemaju rezultata. Prvo disipliniraš sebe, a onda postižeš rezultate.
wellness1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 14:27   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Rekla sam ˝relativno˝. Jedem dosta voća i povrća, izbjegavam grickalice, slatkiše i masnu hranu. Pijem samo vodu i svaki drugi dan vježbam. Odakle celulit? Iz perioda kada se nisam nimalo zdravo hranila, a i pijem kontracepcijske koje zadržavaju tekućinu i tako ga čine vidljivijim.
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 14:40   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

ja ga sad nemam
ali ga ustvari imam i vidi se kad se nadebljam , u tome je fazon sa celulitom...

prema tome, zdrava prehrana + smanjenje prehrane= rezultat
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 14:42   #45 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,343
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ma nema to nekad veze ni sa debljanjem, imam prijateljicu koja je mršava ko štap, kost i koža plus celulit, dok sam ja punija ali mi je koža zategnutija od njene jer vježbam, a ona ne.
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 14:47   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

kad sam imala 5kg više nego sad kad bih sjela baš se vidjelo...
sad nema nita

ok, i u mene je koža zategnutija, ali stvarno ne kužim u čemu je tu stvar
jer znam one koji se dave u maščobama i nemaju
celulit i one koji jedu zdravo i imaju...
genetika?
prije nije bilo toliko celulita kao sad, moja mama nema uopće...
možda je na psihičkoj bazi
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 14:54   #47 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Rekla sam ˝relativno˝. Jedem dosta voća i povrća, izbjegavam grickalice, slatkiše i masnu hranu. Pijem samo vodu i svaki drugi dan vježbam. Odakle celulit? Iz perioda kada se nisam nimalo zdravo hranila, a i pijem kontracepcijske koje zadržavaju tekućinu i tako ga čine vidljivijim.
Rezultati se mogu vidjeti ako se ne koriste nikakvi preparati ili lijekovi. A da, kontracepcija uglavnom deblja, to je istina. A zašto ne prepustiš to dečku, da on koristi kontracepciju? I ja sam koristila kontracepciju i vidla sam da se od nje debljam, pa je moj muž preuzeo kontrolu na sebe. Lakše mi je tako
wellness1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 14:56   #48 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,343
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke

kad sam imala 5kg više nego sad kad bih sjela baš se vidjelo...
sad nema nita

ok, i u mene je koža zategnutija, ali stvarno ne kužim u čemu je tu stvar
jer znam one koji se dave u maščobama i nemaju
celulit i one koji jedu zdravo i imaju...
genetika?
prije nije bilo toliko celulita kao sad, moja mama nema uopće...
možda je na psihičkoj bazi
Ma da, genetika, stres, puno faktora tu utječe na njegov nastanak... nekad ga se riješiš, pa se vrati. Uglavnom ne opterećujem se time
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 15:02   #49 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
ja ga sad nemam
ali ga ustvari imam i vidi se kad se nadebljam , u tome je fazon sa celulitom...

prema tome, zdrava prehrana + smanjenje prehrane= rezultat
Jede se 5 puta dnevno, a onda su ti dosta i manje količine hrane
wellness1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 15:05   #50 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ma nema to nekad veze ni sa debljanjem, imam prijateljicu koja je mršava ko štap, kost i koža plus celulit, dok sam ja punija ali mi je koža zategnutija od njene jer vježbam, a ona ne.
Jedini razlog je prehrana, a do stresa i ostalih bolest dolazi tijekom nepravilnog unosa hrane (hranjivih tvari)
wellness1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: celulit

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114