Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Celulit u Život i Stil forumu; A pušenje? Cirkulacija?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-08-08, 15:06   #51 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Celulit

A pušenje? Cirkulacija?
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 15:07   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: wellness1 Pogledaj Poruke
Jede se 5 puta dnevno, a onda su ti dosta i manje količine hrane
meni dosta 3 puta dnevno... nekad i 2 se omakne ebi ga
i sasvim sam ok

a pet puta dnevno žvaknut nešto malo, pa stvarno ne mogu...
ja sjednem i jedem... i završim s tim do sljedećeg obroka

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
A pušenje? Cirkulacija?
pa zar sex ne pojačava cirkulaciju
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 15:10   #53 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-08-08
Poruka: 19
wellness1 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: leona-madrid Pogledaj Poruke
Pozz svima,znam jednu zbilja super kremu protiv celulita,ali su ju nažalost prestali proizvoditi.
Ako netko zna gdje se može nabaviti nek mi javi,može na pm.
Krema se zove Jeann Klebert-termo active.
Krema zbilja djeluje.
Bok, ne znam za tu kremu, ali znam neki drugi, efikasan i dugoročan način. Ako te interesira javi mi se!
wellness1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 15:13   #54 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
pa zar sex ne pojačava cirkulaciju
ahahahahahah
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 15:16   #55 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: micica100 Pogledaj Poruke
evo da sve deprimiram.
gledala sam neku dokumentarnu seriju na tv o celulitu. kažu da ga nijedna krema ne može rijšiti iz razloga što sve kreme te masne jastučiće samo guraju dublje pa se ne vide na površine, a koža se zaglađuje. i zato kad se krema prestane koristiti se celulit opet vrati. ispliva na površinu.
ali eto to me nije spriječilo da danas kupim elancyl...ali sam rekla ako ovo ne pomogne više za te preparate ne dam ni lipe...
Apsolutno se slažem s tobom, nakon takvih kremica uvijek mi se celulit vračao. Bila sam strašno deprimirana, a onda mi je prijatelj ponudio pomoć i od kad koristim njegove proizvode (stanična prehrana + dodatak prehrani) prezadovoljna sam i preporučila bih ga svakom tko se ozbiljno želi riješiti celulita dugoročno, tj. da se ne vrati.

Citat:
Pravi autor: Defakto Pogledaj Poruke
Kako ga se riješiti?Koja je krema dobra za to?
Mikroabrazija sa kisikom...kaj bi bilo najbolje?
ja imam iskustva sa svakakvim kremama do sad, ništa nije dugo trajalo. Onda mi je prijatelj ponudio pomoć i od tada celulita više nema. Ako te zanima kako, pitaj me na pvt!

Zadnji Uredio daidza : 05-08-08 u 18:45.
wellness1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 15:39   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,145
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: wellness1 Pogledaj Poruke
Rezultati se mogu vidjeti ako se ne koriste nikakvi preparati ili lijekovi. A da, kontracepcija uglavnom deblja, to je istina. A zašto ne prepustiš to dečku, da on koristi kontracepciju? I ja sam koristila kontracepciju i vidla sam da se od nje debljam, pa je moj muž preuzeo kontrolu na sebe. Lakše mi je tako
Kontracepcija ne deblja. Debljaš se ako previše jedeš. Ja se nisam od njih udebljala, samo mi je celulit postao vidljiviji, ali opet ne toliko da ih prestanem uzimati jer su mi najpraktičnije i najsigurnija sam s njima.

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
ja ga sad nemam
ali ga ustvari imam i vidi se kad se nadebljam , u tome je fazon sa celulitom...

prema tome, zdrava prehrana + smanjenje prehrane= rezultat
Nema to nažalost veze s debljinom i kilažom.
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 16:03   #57 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,522
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ma nema to nekad veze ni sa debljanjem, imam prijateljicu koja je mršava ko štap, kost i koža plus celulit, dok sam ja punija ali mi je koža zategnutija od njene jer vježbam, a ona ne.
Istina...Meni se celulit manje vidi otkako vježbam.
Mislim, vidi se još, ali puno manje.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 09:58   #58 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
meni se ne vidi kad smršam
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 10:07   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,145
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Onda ga ti imaš jako malo, ali u principu nema veze. Pogledaj sad na plaži oko sebe, ja sam vidjela dosta mršavih i mlađih cura od mene, a imaju celulita, i to neke dosta. Opet, imam frendicu koja je oduvijek sportski aktivna, ali je malo jača i nema celulita uopće jer je stalno u nekom pokretu.
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 15:26   #60 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Kontracepcija ne deblja. Debljaš se ako previše jedeš. Ja se nisam od njih udebljala, samo mi je celulit postao vidljiviji, ali opet ne toliko da ih prestanem uzimati jer su mi najpraktičnije i najsigurnija sam s njima.

Da, u pravu si, to nema veze s debljinom i kilažom. Celulit možeš imati i sa idealnim proporcijama jer celulit nastaje pogrešnim načinom života (hranjenje, (NE)kretanje, stres)
wellness1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: celulit

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113