Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Crveni obrazi u Život i Stil forumu; Imam problema s užasno osjetljivom kožom na obrazima, naime crvene se zbog topline, hladnoće, stresa, alkohola, kad trčim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-08-08, 14:26   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-05-08
Poruka: 14
sigil47 se izdvaja iz mase
Red face Crveni obrazi

Imam problema s užasno osjetljivom kožom na obrazima, naime crvene se zbog topline, hladnoće, stresa, alkohola, kad trčim i sl. Nije neki jako užasni problem no jako smeta u psihičkom smislu, znat će oni koji imaju isti problem.

Kad se zacrvenim izgledam ko prokleti djed mraz i to mi ide užasno na živce. Imam filing da me ljudi promatraju ko nekog slabića, kuš ono zacrvenio se gle curicu... A ja si ne mrem pomoć, valjda je to genetski, to mi je rekla i doktorica... Jedino da odem na neku lasersku operaciju il nešto no to je sigurno skupo... Jel neko ima sličan problem i ak da kak ga rješava? ...Ak ga rješava?
Star 04-08-08, 14:35   #2 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,151
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: Crveni obrazi

ma buci buci buci :štip :štip
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 15:20   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 956
wane se izdvaja iz masewane se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku wane Pošalji poruku preko AIM-a korisniku wane Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wane Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku wane Pošalji poruku preko Skype-a korisniku wane

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
ma buci buci buci :štip :štip
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 15:55   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 729
olja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono nešto

ja sam uzasno svjetloputa, i isto tako mi je koza osjetljiva na svakave psihofizicke faktore. to mi je jedno vrjeme bilo koma, al sad me boli briga.
imas krema za neutraliziranje crvenila, al sve je to bacanje para, najbolje da se
probas ne opterecivat s tim, jer ljudi su previse optereceni sobom, da bi uopce primjetili nijansu tvoje koze : )
probaj rjesit problem u glavi, to ti je moj savjet

+ a vas dvoje gore necete dobit nis od djeda mraza ove godine!
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 15:57   #5 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,151
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: olja Pogledaj Poruke
+ a vas dvoje gore necete dobit nis od djeda mraza ove godine!
sorry

i ja sam mu to isto htio reci sto i ti
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 15:59   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,317
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Ma kakva laserska operacija obraza ili mozda zelis izgledati kao Michael Jackson...let it go.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 16:01   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 729
olja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
sorry

i ja sam mu to isto htio reci sto i ti
ma znam, buci buci buci : )
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 16:32   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,695
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ma da , nemoj se samo opterećivati. Eto i ja opet bi hteo da sam malo beliji i tako. Ma sve ti je u glavi. Ali zato mozes da popravis genetiku, pitaš se kako, vrlo lako. Malo crniju devojku ozeni i deca ti neće imati problema.
dobro nemoj se zeniti ako ju ne volis, mislim treba i ljubavi biti.
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 02:11   #9 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,029
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

tako je, ne zamaraj se bzvz i budi ponosan što nisi isti kao svi

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-08, 23:25   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 395
Ladychocholate se izdvaja iz mase

Imaš toliko krema za ublažavanje crvenila, kapilara i sl...
Ladychocholate je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crvenilo, koza, obrazi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113