| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Crveni obrazi u Život i Stil forumu; Imam problema s užasno osjetljivom kožom na obrazima, naime crvene se zbog topline, hladnoće, stresa, alkohola, kad trčim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-05-08
Poruka: 14
![]() | Imam problema s užasno osjetljivom kožom na obrazima, naime crvene se zbog topline, hladnoće, stresa, alkohola, kad trčim i sl. Nije neki jako užasni problem no jako smeta u psihičkom smislu, znat će oni koji imaju isti problem. Kad se zacrvenim izgledam ko prokleti djed mraz i to mi ide užasno na živce. Imam filing da me ljudi promatraju ko nekog slabića, kuš ono zacrvenio se gle curicu... A ja si ne mrem pomoć, valjda je to genetski, to mi je rekla i doktorica... Jedino da odem na neku lasersku operaciju il nešto no to je sigurno skupo... Jel neko ima sličan problem i ak da kak ga rješava? ...Ak ga rješava?
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crveni obrazi ja sam uzasno svjetloputa, i isto tako mi je koza osjetljiva na svakave psihofizicke faktore. to mi je jedno vrjeme bilo koma, al sad me boli briga. imas krema za neutraliziranje crvenila, al sve je to bacanje para, najbolje da se probas ne opterecivat s tim, jer ljudi su previse optereceni sobom, da bi uopce primjetili nijansu tvoje koze : ) probaj rjesit problem u glavi, to ti je moj savjet + a vas dvoje gore necete dobit nis od djeda mraza ove godine!
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Crveni obrazi ma da , nemoj se samo opterećivati. Eto i ja opet bi hteo da sam malo beliji i tako. Ma sve ti je u glavi. Ali zato mozes da popravis genetiku, pitaš se kako, vrlo lako. Malo crniju devojku ozeni i deca ti neće imati problema. ![]() dobro nemoj se zeniti ako ju ne volis, mislim treba i ljubavi biti.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Crveni obrazi tako je, ne zamaraj se bzvz i budi ponosan što nisi isti kao svi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: crvenilo, koza, obrazi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.