| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Čudna kvržica - savjet u Život i Stil forumu; Ovako, već duže vrijeme (otkad znam za sebe) imam iza desnog uha kao nekakvu kvržicu, neznam kako da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Čudna kvržica - savjet Ovako, već duže vrijeme (otkad znam za sebe) imam iza desnog uha kao nekakvu kvržicu, neznam kako da objasnim al to je malo, tvrdo kao kost i ispod je kože (nije prišt), nije bolno na dodir, sad nekad kad to diram mi se učini na trenutke da to naraste nekih pola milimetra, pa sutradan taknen opet isto (ovo mi se vjerovatno samo čini) e sad me zanima što to može bit
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ???? može ti biti prištić al odi do doktorice da vidi šta je moja preporuka ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ???? prišt nije, al ka šta kažen to već stoji otkad ja znam za sebe (oko 10 godina xD) da je nešto nateklo vjerujem da bi prošlo dosad...
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ???? Meni se npr. zna desit na tijelu da mi se skupi masnoće (na leđima, oko uha...) i ne znam, valjda se ne može profiltrirat, javi se u obliku male bijele kvržice i zna (ponekad) malo narast ako ti je to, nađi nekoga da ti to probije iglicom i izvuci sam tu mast (al ako trenutka nisi siguran da je to to obavezno doktoru) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Čudna kvržica - savjet Ti si neki hipohondar, a? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 07-10-07 u 19:02. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cudna, kvrzica, savjet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:12.

al odi do doktorice da vidi šta je moja preporuka