Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Čudna kvržica - savjet u Život i Stil forumu; Ovako, već duže vrijeme (otkad znam za sebe) imam iza desnog uha kao nekakvu kvržicu, neznam kako da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-10-07, 18:02   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 365
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex
Čudna kvržica - savjet

Ovako, već duže vrijeme (otkad znam za sebe) imam iza desnog uha kao nekakvu kvržicu, neznam kako da objasnim al to je malo, tvrdo kao kost i ispod je kože (nije prišt), nije bolno na dodir, sad nekad kad to diram mi se učini na trenutke da to naraste nekih pola milimetra, pa sutradan taknen opet isto (ovo mi se vjerovatno samo čini) e sad me zanima što to može bit
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 18:09   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 3,757
Snjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: ????

može ti biti prištić al odi do doktorice da vidi šta je moja preporuka

http://www.cro-wow.com/portal/
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 18:12   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

možda ti je natekao limfni čvor. Idi kod doktora
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 18:14   #4 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

prišt nije, al ka šta kažen to već stoji otkad ja znam za sebe (oko 10 godina xD) da je nešto nateklo vjerujem da bi prošlo dosad...
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 18:44   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Meni se npr. zna desit na tijelu da mi se skupi masnoće (na leđima, oko uha...) i ne znam, valjda se ne može profiltrirat, javi se u obliku male bijele kvržice i zna (ponekad) malo narast ako ti je to, nađi nekoga da ti to probije iglicom i izvuci sam tu mast (al ako trenutka nisi siguran da je to to obavezno doktoru)
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 18:48   #6 (permalink)
Regularni forumas

koliko puta da kažem da to nije mast nego da je tvrdo ka kost xD to je ka da mi neka mala košćica tu stoji
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 18:54   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Čudna kvržica - savjet

Ti si neki hipohondar, a?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio daidza : 07-10-07 u 19:02.
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 19:13   #8 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

a da ciknesh uho..jebesh..to..a kazhesh to je veličine onog dolje amcana?
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 21:21   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,487
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Postoji velika mogućnost da je limfni čvor.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 21:24   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Kratko i jasno : Za sve čudne kvržice oko ušiju (tvrde ko kost) IDITE DOKTORU!!
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cudna, kvrzica, savjet

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103