Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Čudna kvržica - savjet u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: radiolog-hr Ja se duboko ispričavam što odmah nisam uočio blisku poveznicu između tebe i Egipatske kraljice ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-11-07, 23:46   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,913
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto
Re: Čudna kvržica - savjet

Citat:
Pravi autor: radiolog-hr Pogledaj Poruke
Ja se duboko ispričavam što odmah nisam uočio blisku poveznicu između tebe i Egipatske kraljice iz 18-og st.
Tipkanjem ovakvog teksta zaista pokazuješ kako si plemenite krvi.
Što se godina tiče,žao mi je što ne znaš čitati ili pak ne vidiš čitati tekstove koje sam već napisao i objasnio o zabuni vezanoj za godine...
Isto tako tvoje glupiosti : "Inače tumor kalcificira kad već postaje solidna, tvorba, a ne u ranom stadiju " ne bi pisala da si pročitala koliko dugo ova osoba ima tu kvržicu...
A što se tiče rasta tumora za koje tvrdiš da ne rastu s godinama a ja sam ih naveo jasno je da ne moram komentirati jer svatko koga to imalo zanima može pogledati studije o tome i ne mora izmišljati toplu vodu kada je već odavno izmišljena!
A da trebam puno učiti,slažem se s tobom jer mislim da čovijek treba učiti dok je živ za razliku od tebe koja si očito odavno prestala...

Pozz
Nemam namjeru s tobom diskutirati, jer nisi na nivou jednog liječnika, već na nivou kompleksaša koji prosipa pamet ovdje. Ovdje ima i liječnika koji ipak znaju nešto o tome. Nikada nigdje nisam ni rekla da ta osoba ima tumor ili nesto drugo (niti ne govorim da ga nema), jer bi to bilo jako neprofesionalno i nestručno sa moje strane, bez da vidim o čemu se radi. A ti to upravo radis cijelo vrijeme. Mislim da nisi zasluzio se zvati radiologom, ako to uopće jesi, jer ovo sto ti radis kosi se sa svim pravilima struke.
Toliko od mene

p.s. Ancksunamun nije egipatska kraljica iz 18. stoljeća.

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/

Zadnji Uredio Ancksunamun : 24-11-07 u 23:50.
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-11-07, 23:53   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-07
Godina: 24
Poruka: 56
radiolog-hr se izdvaja iz mase
Exclamation Re: Čudna kvržica - savjet

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Nemam namjeru s tobom diskutirati, jer nisi na nivou jednog liječnika, već na nivou kompleksaša koji prosipa pamet ovdje. Ovdje ima i liječnika koji ipak znaju nešto o tome. Nikada nigdje nisam ni rekla da ta osoba ima tumor ili nesto drugo (niti ne govorim da ga nema), jer bi to bilo jako neprofesionalno i nestručno sa moje strane, bez da vidim o čemu se radi. A ti to upravo radis cijelo vrijeme. Mislim da nisi zasluzio se zvati radiologom, ako to uopće jesi, jer ovo sto ti radis kosi se sa svim pravilima struke.
Toliko od mene

Pa ti opet ne čitaš!!!!! Pročitaj molim te što sam napisao u zadnjem postu namjenjenom pokretaču ove teme!!!
Ovo postaje strašno!
Odgovori sa citatom
Star 24-11-07, 23:59   #33 (permalink)
Starter

Thumbs up Re: Čudna kvržica - savjet

Citat:
Toliko od mene

I ne prosipam nikakvu pamet već pomažem u razumijevanju onoga što drugi koji se ne bave time ne mogu znati što je i normalno!!
A što se to kosi pravilima struke? To što govorim svoje mišljenje i iznosim činjenice?
Ja niti jednom rečenicom nisam dijagnosticirao bolest što mi nikada ne bi palo na pamet niti sam uputio osobu na nešto što nije dobro i ne valja!!
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 00:09   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

doktor svih znanosti, Tzukius, kaže ovak:

o zdravlju se savjetuje sa liječnikom u ordinaciji, internet ne može postaviti vašu dijagnozu nego vam samo pomoći putem prepoznavanja simptoma u traženju moguće bolesti

dotični radiolog (osim bisera sa egipatskom kraljicom) potpuno je u pravu i nemojte čovjeka napadat jer on radi svoj posao na radnom mjestu a ne ovdje

ne sramite se ići liječniku za bilošto, oni rade svoj posao, pa niste penzioneri koji idu i za probave smetnje nakon bažulja kod doktora

riječ je Tzukiusova
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 09:53   #35 (permalink)
prof. Foruma

Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
doktor svih znanosti, Tzukius, kaže ovak:

o zdravlju se savjetuje sa liječnikom u ordinaciji, internet ne može postaviti vašu dijagnozu nego vam samo pomoći putem prepoznavanja simptoma u traženju moguće bolesti

dotični radiolog (osim bisera sa egipatskom kraljicom) potpuno je u pravu i nemojte čovjeka napadat jer on radi svoj posao na radnom mjestu a ne ovdje

ne sramite se ići liječniku za bilošto, oni rade svoj posao, pa niste penzioneri koji idu i za probave smetnje nakon bažulja kod doktora

riječ je Tzukiusova
Bolje pročitaj što je pisao prije, postavlja dijagnoze!
A da svoj posao radi na svome radnom mjestu, čisto sumnjam, jer da je uopće radilog, ne bi si dozvolio ovakve nebuloze. Meni se čini da je njemu radno mjesto na netu. Kako sam već rekla ovdje ima i liječnika, koji ipak nešto znaju i poštuju načela struke. A to je da bez kliničkog pregleda i drugih dijagnostičkih metoda je totalno apsurdno donositi bilo kakve zaključke, mišljenja , pa tako i dijagnoze.
Toliko od mene, pozdrav!

Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 11:00   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
I ne prosipam nikakvu pamet već pomažem u razumijevanju onoga što drugi koji se ne bave time ne mogu znati što je i normalno!!
A što se to kosi pravilima struke? To što govorim svoje mišljenje i iznosim činjenice?
Ja niti jednom rečenicom nisam dijagnosticirao bolest što mi nikada ne bi palo na pamet niti sam uputio osobu na nešto što nije dobro i ne valja!!

Ok, i sad kad smo apsovirali da ima nekoliko liječnika na forumu, nije mi jasno čemu ovo prepucavanje? Rtg sigurno neće 100% pokazatr o čemu se radi, već samo ukazat na smjer kojim se (možda) treba ići! Zapeo si za rtg ko da je to jedina dijagnostička pretraga na svijetu. Kao onkolog (pogotovo ako imaš doktorat) morao bi znati da je za svaku nefiziološku tvorbu indicirana punkcija, biopsija ili ekscizija (ako nema kontraindikacija, naravno - npr., ja osobno nebi punktiro ehinokoknu cistu u jetri) i jedino to će dati odgovor o čemu se radi.

Svi se ovdje slažu da je najvjerovatnije riječ o nečem bezopasnom, ali smo dobronamjerno (barem ja) reagirali na tvoju tvrdnju o 100% - tnosti. Zato se smiri, prestani se prepucavat i razgovaraj konstruktivno. Nemam namjeru ići u rasprave (ili trpit ikakva prepucavanja) ko ima više diploma, doktorata ili stručnih radova ovjavljenih u NEJM, Current contents-u itd. Iskreno govoreći, fućka mi se zato, jer ako netko nešto kvalitetno argumentira, uopće nije bitno tko je i što je po zanimanju.

Ako si stvarno dr.onkologije (ovo pišem ovako, jer nitko i ništa ne garantira da stvarno jesi), tvoje znanje i iskustvo su itekako dobrodošli, ali molim te, bez argumentacije tipa "ja sam doktor, pa je zato tako...", "imam doktorat i zato je moje najtočnije...". Ovaj forum i postoji u ovakvom obliku baš zato, jer ne žeimo da nam naku našto objašnjava na silu.

P.S. Još samo dobronamjerano "upozorenje" - prestani "štancat" postove jedan za drugim, koristi "Edit"!

A da ne bi bilo nepotrebnih prepucavanja i offtopica i dalje, svaki post u kojem piše "ja sam doktor pa znam...", "imam doktorat pa znam.." ili nešto slično, bit će obrisan, bez obzira na to ko ga je napisao!Konstruktivni razgovor, kritike i rasprave su poželjne i dobrodošle. Bezvezna prepucavanja, offtopic i svađe neće biti tolerirane.

Zadnji Uredio Dr Jekyll : 25-11-07 u 11:20.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 15:59   #37 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Ok, i sad kad smo apsovirali da ima nekoliko liječnika na forumu, nije mi jasno čemu ovo prepucavanje? Rtg sigurno neće 100% pokazatr o čemu se radi, već samo ukazat na smjer kojim se (možda) treba ići! Zapeo si za rtg ko da je to jedina dijagnostička pretraga na svijetu. Kao onkolog (pogotovo ako imaš doktorat) morao bi znati da je za svaku nefiziološku tvorbu indicirana punkcija, biopsija ili ekscizija (ako nema kontraindikacija, naravno - npr., ja osobno nebi punktiro ehinokoknu cistu u jetri) i jedino to će dati odgovor o čemu se radi.

Svi se ovdje slažu da je najvjerovatnije riječ o nečem bezopasnom, ali smo dobronamjerno (barem ja) reagirali na tvoju tvrdnju o 100% - tnosti. Zato se smiri, prestani se prepucavat i razgovaraj konstruktivno. Nemam namjeru ići u rasprave (ili trpit ikakva prepucavanja) ko ima više diploma, doktorata ili stručnih radova ovjavljenih u NEJM, Current contents-u itd. Iskreno govoreći, fućka mi se zato, jer ako netko nešto kvalitetno argumentira, uopće nije bitno tko je i što je po zanimanju.

Ako si stvarno dr.onkologije (ovo pišem ovako, jer nitko i ništa ne garantira da stvarno jesi), tvoje znanje i iskustvo su itekako dobrodošli, ali molim te, bez argumentacije tipa "ja sam doktor, pa je zato tako...", "imam doktorat i zato je moje najtočnije...". Ovaj forum i postoji u ovakvom obliku baš zato, jer ne žeimo da nam naku našto objašnjava na silu.

P.S. Još samo dobronamjerano "upozorenje" - prestani "štancat" postove jedan za drugim, koristi "Edit"!

A da ne bi bilo nepotrebnih prepucavanja i offtopica i dalje, svaki post u kojem piše "ja sam doktor pa znam...", "imam doktorat pa znam.." ili nešto slično, bit će obrisan, bez obzira na to ko ga je napisao!Konstruktivni razgovor, kritike i rasprave su poželjne i dobrodošle. Bezvezna prepucavanja, offtopic i svađe neće biti tolerirane.
Sa ovakvim nivoom konverzacije daleko je on od tehničara, a kamoli od radiologa ili specijaliste. A ako to stvarno i jeste, onda stvarno žalosno kakvi sve završavaju medicinu i na sto je spala nasa struka, a pogotovo kad se radi o općoj kulturi.
Ovo je forum i svačije misljenje iskustvo je dobro došlo. Ovo nije forum na kojem liječnici odgovaraju na pitanja i sl. pa bi bilo primjereno da se suzdrže od ovakvih komentara, na ovakav način (mislim na dijagnoze) i sl. Jer za točnu dijagnozu potrebno je isključivo misljenje i nalaz liječnika koji je učinio pretrage, a ne nekakvofg kompleksaša, kojem ne teba izgleda nista osim RTG-a, pa čak ni to, već samo internet.

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 16:15   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 532
grim se izdvaja iz mase

nakon ovako zustre rasprave samo me jedna stvar zanima - da li je pokretac teme na kraju balade sazna sta mu je stvarno bilo.
steta sta je relativno zanimljiva tema otisla u krivom smjeru...
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 11:08   #39 (permalink)
Starter

Exclamation

Citat:
Sa ovakvim nivoom konverzacije daleko je on od tehničara, a kamoli od radiologa ili specijaliste. A ako to stvarno i jeste, onda stvarno žalosno kakvi sve završavaju medicinu i na sto je spala nasa struka, a pogotovo kad se radi o općoj kulturi.
Ovo je forum i svačije misljenje iskustvo je dobro došlo. Ovo nije forum na kojem liječnici odgovaraju na pitanja i sl. pa bi bilo primjereno da se suzdrže od ovakvih komentara, na ovakav način (mislim na dijagnoze) i sl. Jer za točnu dijagnozu potrebno je isključivo misljenje i nalaz liječnika koji je učinio pretrage, a ne nekakvofg kompleksaša, kojem ne teba izgleda nista osim RTG-a, pa čak ni to, već samo internet.
Više neću komentirati ove adolescentske gluposti neke studentice koja si je umislila da je nešto što vjerovatno nikada neće biti. Ja se nadam da sam koliko-toliko pomogao osnivaču teme a to je najbitinije..

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke

Imaš pravo!!

Zadnji Uredio daidza : 26-11-07 u 15:23.
radiolog-hr je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 23:05   #40 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Više neću komentirati ove adolescentske gluposti neke studentice koja si je umislila da je nešto što vjerovatno nikada neće biti. Ja se nadam da sam koliko-toliko pomogao osnivaču teme a to je najbitinije..

Imaš pravo!!
Hehehe...Da, ima pravo, a to se odnosi na tebe koji prosipas pamet ovdje. Inače, nisam studentica niti ista umisljam..Mislim da svoje svoje komplekse drugima nabijas na nos. Nikada nisam niti mi pada napamet, davati misljenja i dijagnoze na osnovu posta, ai ti bi trebao slijediti taj primjer. Prvi si počeo vrijeđati napadati, što dokazuje da si šest stepenica ispod mene, sa načinom konverzacije kakav ti imas.
Pozdrav

p.s. a pokretaču temu poručujem da ipak posjeti svog liječnika i ne uzima nista zdravo za gotovo, kao ni savjete i pridjeloge osoba, koje nisu te pregledale.

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cudna, kvrzica, savjet

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108