| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Čudna kvržica - savjet u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun Hehehe...Da, ima pravo, a to se odnosi na tebe koji prosipas pamet ovdje. Inače, nisam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 24
Poruka: 56
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Čudna kvržica - savjet dajte ljudi imam 15 godina i imam tu kvržicu otkad znam za sebe i jošsam hipohondar, i sad me tu prepadate s nekakvim tumorima... I ta kvržica je velika oko 2-3 milimetra i uvik je takva, nekad mi zna bit da mi je na tom mjestu di je ta kvržica ka povećana temperatura, to jest da je toplije nego na drugim mjestima al rijetko.
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! Zadnji Uredio Sayrex : 01-12-07 u 19:51. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Čudna kvržica - savjet ajde u svoje doktorice, ona ce te proslijedit nekom...specijaliziranijem. mislim da si iz ove teme moga procitat sta bi to sve moglo bit. malo se previse govorilo o tumorima, jer je to najgora opcija. i, pretpostavljam, u tvom slucaju najdalja opcija. samo s s ovom temom napravia pravu halabuku...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Čudna kvržica - savjet Citat:
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cudna, kvrzica, savjet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:22.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.