| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Da li se depilirate ispod ruke? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 petrica, ti si onda u manjini. vidim da cure vole dlake kako koja.....ja stvarno ne ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li se brijete ispod ruke (pazuha) | |||
| Za muške: brijem pazuha redovno | | 9 | 12.86% |
| Za muške: brijem pazuha ponekad | | 4 | 5.71% |
| Za muške: obrijao jednom i nikad više | | 3 | 4.29% |
| Za muške: pazuha ne bi brijao ni lud | | 22 | 31.43% |
| Za ženske: brijem pazuha redovno | | 30 | 42.86% |
| Za ženske: brijem pazuha ponekad (ljeti) | | 1 | 1.43% |
| Za ženske: obrijala jednom i nikad više | | 0 | 0% |
| Za ženske: pazuha ne bi brijala ni luda | | 1 | 1.43% |
| Glasači: 70. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li se depilirate ispod ruke? Citat:
![]() ne brijem se,nisam nikad,al nekazem da necu nikad,ko zna mozda jednog dana i ja obrijem pazuhe al dosad nisam vidia razloga da ih brijem.. istina nekad smrdim ko đubre i nered mi je ispod pazuha al se to sve da oprat ![]() + osjecam se dosta muzevnije kad vidim sve te depilirane i obrijane tipove u teretani ![]()
__________________ Za te uvik mora biti, a meni kako bude. Tolleranza Zero | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Purger | Re: Da li se depilirate ispod ruke? Misliš da je lezba zato kaj voli čisto,uredno i mirišljavo ![]() Volio bi vidjet facu tvoje cure,žene i koga već imaš kad bazdiš po znoju...baš me zanima jel se osjećaš muževno kad vidiš njezinu grimasu....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li se depilirate ispod ruke? cuj ovoga,smiri se strikane,to je zajebancija ... to sta ja nebrijem dlake ispod pazuha nemora znacit da mi je higijena ispod nule ... jbg sorry sta te moram razocarat al nekim curama sam bia extremno napet onako znojan na utakmicama ili na treninzima ![]()
__________________ Za te uvik mora biti, a meni kako bude. Tolleranza Zero |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li se depilirate ispod ruke? ja sve..lijepo ge glatko ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Da li se depilirate ispod ruke? za žene je to normalno,za muškarce ne..ipak se mora znati zadržati svoju muškost..al ne ona druga.. ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Purger | Re: Da li se depilirate ispod ruke? ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: depiliranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.