| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi dali je zdravo...?? u Život i Stil forumu; zanimam me dali je zdravo piti MINERALNU vodu u nekim srednjim kolicinama oko 2l na dan? s obzirom da sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-08
Poruka: 9
![]() | zanimam me dali je zdravo piti MINERALNU vodu u nekim srednjim kolicinama oko 2l na dan? s obzirom da sam cuo da mineralna voda niej zdrava za mrsave ljude a ja imam oko 60kg i 175cm?? ako mi netko moze pomoći bio bi mu zahvalan!!! ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: dali je zdravo...?? Na kakvu mineralnu vodu misliš? Ne vidim razloga zašto ne bi bilo zdravo piti mineralnu vodu, možda je ne treba puno piti ako je gazirana.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: dali je zdravo...?? Mislim da sam procitao negdje da nije zdravo pretjerivati sa mineralnom vodom. Piti 2l obicne vode na dan je ok makar su istrazivanja dokazala da ni to nema prevelikog ucinka sto se tice ciscenja tijela i zdravog tena...
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dali je zdravo...?? Zato što je 2 litre običan broj koji ne znači apsolutno ništa. Ako želiš precizno - unos tekućine mora biti između 35 i 50 mL na kg tjelesne težine! Ne vidim razloga da se ne pije mineralna voda i u većim količinama, samo da nije gazirana. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | Re: dali je zdravo...?? Ovako mislim da nebi trebalo bit problem sto pijes toliko osim ako imas kakvih problema sa gaziranim pićima. To bi trebao biti jedini problem...
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: dali je zdravo...?? Ta teorija o zdravom ispijanju vode je postavljena 1945 godine i tek su sad skuzili da je jedini efekt pojčano mokrenje. ![]()
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.