Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Fobije u Život i Stil forumu; Ovu sam temu odlučila staviti u ovaj forum jer mislim da se tiče čovjekove psihe i da najviše pristaje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-06, 02:03   #1 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
Fobije

Ovu sam temu odlučila staviti u ovaj forum jer mislim da se tiče čovjekove psihe i da najviše pristaje upravo tu

Na to me navela drama koju sam prije par minuta slušala punih 10 minuta :rofl: Pričala sam s Wampicom na skype kada je ona počela panično vrištati(a ja se prvo sledila, a zatim umrla skoro od smijeha)...punih 5 minuta sam slušala kako ona kroz plač i smijeh(ne može se to definirati) priča s običnom malom bubicom koja je ušla u njenu sobu (Joj ajd molim te izađi, a de idiiiiiii!!!) pa se obraća svom psu: Joj Alfa pomozi mi! pa opet vrišti, pa se smije pa plače....pa viče meni da joj pomognem Znam da nije smiješno, ali ja sam se smijala jer već znam kako to slatko izgleda kad ona ratuje s bubom :rofl: A nju i najmanja bubica dotjera do ludila!

Bojite li se vi nečega tako panično, ili imate iskustva s nekim tko se tako jako boji? (opisi situacija su dobrodošli )

Ja se najviše od svega bojim miševa i štakora, ali ne baš tako panično (dakle to se ne računa)

...da čujemo vaša iskustva

Zadnji Uredio eowyn : 18-04-06 u 02:24.
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 02:08   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Fobije

a deeee a jesi nekaaaaa...ma ja se panično bojim paukova, općenito buba svih vrsta..i znam ja da meni neće oni ništa nažao...ali pomisao da mi hoda po kosi ili po tijelu me užasava...brrrrr...i visina se isto bojim...ali nisu to one prave fobije...a nisi ti mene vidjela sa smrdljivim martinom kako sam hrabra...izgubim glas al ga na kraju nekako ubijem
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 02:09   #3 (permalink)
Zlatni Član

Ako to tvoje s bubama nije prava fobija, onda stvarno ne znam šta je Jadni ti tvoji susjedi s tobom :rofl: ahahahahahahahhahahahahahah mogu zamisliti koje su buđenje imali sad u 3 ujutro :rofl:
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 02:11   #4 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

a ti nemaš kao fobija? A kad si vidjela na Sonji onog velikog pauka
ko je najviše mahao rukama???
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 02:14   #5 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
Pravi autor: Wamp
a deeee a jesi nekaaaaa...ma ja se panično bojim paukova, općenito buba svih vrsta..i znam ja da meni neće oni ništa nažao...ali pomisao da mi hoda po kosi ili po tijelu me užasava...brrrrr...i visina se isto bojim...ali nisu to one prave fobije...a nisi ti mene vidjela sa smrdljivim martinom kako sam hrabra...izgubim glas al ga na kraju nekako ubijem
ahahahahahahahahha kako te nisam vidjela sa smrdljivim martinom? A neki dan kad smo sjedili u gradu, pokraj Save? :rofl: Dobro tu je bila tvoja zaštitnica (ja ) pa se nisi jako uplašila, ali svejedno si se sledila, drhtala, znojila se i što sve ne dok ti ga nisam skinula s ramena

Citat:
a ti nemaš kao fobija? A kad si vidjela na Sonji onog velikog pauka
ko je najviše mahao rukama???
U jebote pa koliki je to pauk bio!!! Nisam takvog nikad poslje ni vidjela Bojim se i buba, ali ne panično

ahahahahahhahahah evo čujem je opet priča s bubom....izgleda su bile dvije :rofl: ahhaahhahaha kaže: O mamu vam jebem, e sad vam objavljujem rat! ahahahah (naravno u kombinaciji sa vrištanjem i poluplakanjem )

Zadnji Uredio eowyn : 18-04-06 u 02:16.
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 02:18   #6 (permalink)
Cobeta

A lako se tebi sad smijat, pederu
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 02:22   #7 (permalink)
Zlatni Član

Ma znaš da se uvijek smijem na te tvoje ratove
Joj sad sam se sjetila i one operacije osa :rofl: ahahahahahahahahahah i Wampica i njen pas se sakrili u njenu sobu i oboje čekaju da uhvatim osu i izbacim je van To je trebalo snimati
E Wamp, života mi, jednom ćeš mi ili probit uši ili izazvati srčani udar s tim tvojim vrištanjem
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 02:26   #8 (permalink)
Cobeta

ma da, da....ti si xena ratnica s bubama...spašavaš me
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 02:29   #9 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
ma da, da....ti si xena ratnica s bubama...spašavaš me
Ok, onda ćemo vidjeti tko će te sljedeći put braniti od buba Ja više neću...
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 02:32   #10 (permalink)
Cobeta

pa nisi ni sad...sama sam je ubila
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fobije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111