| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Fobije u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Ako se ponekad osjećaš malen, neučinkovit, zapostavljen i depresivan, uvijek se sjeti da si nekada bio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fobije Bojati se treba samo straha ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #44 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fobije Fobije - zmije; ali samo zmije, ništa drugo me ne baca u paniku, samo zmije, ne smetaju mi ni gaštapani (žohari, bakule) ni pantagane (štakori) ni miševi ni drugi insekti, gliste, bube... Samo zmije. Imam traume iz djetinjstva. Strah me i liftova. Ne volim se vozit liftom, radije idem skalama (stepenicama). Inače nemam strah od skučenih prostora, samo mi je gadno uć u lift. Ne znam zašto. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fobije Strah je jedno ,a fobija drugo ! Kad netko ima neku fobiju, hvata ga panika,znoji se,gubi sposobnost razumnog rasudjivanja,mozda ne moze normalno disati,reagira instiktivno i najcesce potpuno krivo u datoj situaciji i jos hrpa kojekavih simptoma (neda mi se nabrajt sve). A strah je normalniji i pozeljniji osjecaj ,jer nas tjera na oprez i razmisljanje i moze nam pomoci da ponekad ne napravimo neku glupost nerazmisljajuci. Strah najcesce mozemo sami pobijediti ako imamo dovoljno snage suociti se sa njim,ili njima. A za fobije je u 99% slucjeva potreba strucna lijecnicka pomoc. Kad netko kaze ja se nicega ne bojim ili je budala (samo se budale nicega ne boje) ili laze ko pas ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,345
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fobije Citat:
jel ti tko kad bio u konc. logoru? sorry za crni humor
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fobije Strahujem od struje. Imam opravdanih razloga. Struja me opizdila više nego nekoliko puta u životu i to dobro. Jednom sam ručao sa familijom, stari me pošalje do frižidera po crno vino, fora je bila u tome što je pod bio vlažan, ja sam bio bos, miševi ili neki kurac je izgrizao kabel od frižidera koji je eventualno pao na vlažan pod, i sve od svega ručka od vrata je bila metalna, u trenutku kad sam dohvatio ručku struja me počela jebat dobro, vrištao sam tako jako i onako tipa kao da pričam u ventilator , pokušavao sam se bacit negdje bilo gdje ali me jednostavno nije "puštala", sestra mi je skužila po mom glasu krika da se radi o struji pa je isključila osigurače, poslije sam imao osiječaj kao da mi je krv ispijena iz desne ruke. Užasno. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fobije...... ..aglofobija - strah od bola.. ..agorafobija - strah od otvorenih prostora.. ..aerofobija - strah odletenja.. ..akrofobija - strah od visine.. ..amaksofobija - strah od vozila, vožnje.. ..androfobija - strah od muškaraca.. ..antofobija - strah od cvijeća.. ..antropofobija - strah od ljudi.. ..arahnofobija - strah od paukova.. ..astrafobija - strah od grmljavine,munja.. ..autofobija - strah od samoće (drugi naziv je i monofobija).. ..batrahofobija - strah od žaba.. ..blenofobija - strah od neugodnih tekućina, sluzi.. ..brontofobija - strah od nevremena.. ..glasofobija - strah od govora.. ..ginekofobija - strah od žena.. ..genofobija - strah od sexa.. ..dementofobija - strah od ludila.. ..dendrofobija - strah od drveća.. ..dromofobija - strah od prelaska ulica.. ..emetofobija - strah od povraćanja.. ..entomofobija - strah od insekata.. ..zoofobija - strah od životinja.. ..karcinofobija - strah od raka (bolesti).. ..klaustrofobija - strah od zatvorenih prostora.. ..kakofobija - strah od ružnoće.. ..ksenofobija - strah od stranaca.. ..kinofobija - strah od pasa.. ..linonofobija - strah od užeta i vezivanja.. ..mizofobija - strah od prljavštine i zaraze.. ..nekrofobija - strah od bolesti uopće.. ..niktofobija - strah od mraka.. ..numerofobija - strah od brojeva.. ..nudofobija - strah od nagosti.. ..ofidiofobija - strah od zmija.. ..omitofobija - strah od ptica.. ..pekatofobija - strah od grijeha.. ..pirofobija - strah od vatre.. ..siderodromofobija - strah od vlaka.. ..sitofobija - strah od jela.. ..tafofobija - strah od pomisli da će se biti živ sahranjen.. ..tanatofobija - strah od smrti.. ..trihofobija - strah od kose.. ..triskaidekafobija - strah od broja 13.. ..tripanofobija - strah od injekcije.. ..fotofobija - strah od svjetlosti.. ..fobofobija - strah od straha.. ..fazmofobija - strah od duhova.. ..filofobija - strah od zaljubljivanja.. ..hemofobija - strah od krvi.. ..herpetofobija - strah od gmizavaca.. ..hidrofobija - strah od vode (drugi naziv je akvafobija)..
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() Zadnji Uredio daidza : 27-07-07 u 13:11. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fobije |
« oziljci po tijelu ??
|
Celulit »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:11.