Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Fobije u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Ako se ponekad osjećaš malen, neučinkovit, zapostavljen i depresivan, uvijek se sjeti da si nekada bio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-06, 03:18   #41 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Fobije

Citat:
Pravi autor: eowyn
Ako se ponekad osjećaš malen, neučinkovit, zapostavljen i depresivan, uvijek se sjeti da si nekada bio najbrži i pobjednički spermij u svojoj skupini!!!
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 03:20   #42 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Svega mi na svijetu, ja sam se nad tim njegovim potpisom stvarno bila zamislila kad sam ga tek vidjela :rofl:
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 12:33   #43 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Bojati se treba samo straha
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 12:47   #44 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Fobije - zmije; ali samo zmije, ništa drugo me ne baca u paniku, samo zmije, ne smetaju mi ni gaštapani (žohari, bakule) ni pantagane (štakori) ni miševi ni drugi insekti, gliste, bube... Samo zmije. Imam traume iz djetinjstva.

Strah me i liftova. Ne volim se vozit liftom, radije idem skalama (stepenicama). Inače nemam strah od skučenih prostora, samo mi je gadno uć u lift. Ne znam zašto.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 13:31   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 725
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

Strah je jedno ,a fobija drugo ! Kad netko ima neku fobiju, hvata ga panika,znoji se,gubi sposobnost razumnog rasudjivanja,mozda ne moze normalno disati,reagira instiktivno i najcesce potpuno krivo u datoj situaciji i jos hrpa kojekavih simptoma (neda mi se nabrajt sve). A strah je normalniji i pozeljniji osjecaj ,jer nas tjera na oprez i razmisljanje i moze nam pomoci da ponekad ne napravimo neku glupost nerazmisljajuci.
Strah najcesce mozemo sami pobijediti ako imamo dovoljno snage suociti se sa njim,ili njima. A za fobije je u 99% slucjeva potreba strucna lijecnicka pomoc.
Kad netko kaze ja se nicega ne bojim ili je budala (samo se budale nicega ne boje) ili laze ko pas
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 11:28   #46 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Strah me struje i plina.... Čim pomislim na jedno od toga odmah se naježim...

Ponekad mi triba i 5 minuta dok se ohrabrim upalit plin u kužini za pogrijat nešto....
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 12:00   #47 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,345
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Strah me struje i plina.... Čim pomislim na jedno od toga odmah se naježim...

Ponekad mi triba i 5 minuta dok se ohrabrim upalit plin u kužini za pogrijat nešto....
jel ti tko kad bio u konc. logoru?

sorry za crni humor
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 12:14   #48 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Ne znan... Ne virujen....
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 16:00   #49 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Strahujem od struje. Imam opravdanih razloga. Struja me opizdila više nego nekoliko puta u životu i to dobro.

Jednom sam ručao sa familijom, stari me pošalje do frižidera po crno vino, fora je bila u tome što je pod bio vlažan, ja sam bio bos, miševi ili neki kurac je izgrizao kabel od frižidera koji je eventualno pao na vlažan pod, i sve od svega ručka od vrata je bila metalna, u trenutku kad sam dohvatio ručku struja me počela jebat dobro, vrištao sam tako jako i onako tipa kao da pričam u ventilator , pokušavao sam se bacit negdje bilo gdje ali me jednostavno nije "puštala", sestra mi je skužila po mom glasu krika da se radi o struji pa je isključila osigurače, poslije sam imao osiječaj kao da mi je krv ispijena iz desne ruke. Užasno.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 11:38   #50 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 936
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Fobije......

..aglofobija - strah od bola..
..agorafobija - strah od otvorenih prostora..
..aerofobija - strah odletenja..
..akrofobija - strah od visine..
..amaksofobija - strah od vozila, vožnje..
..androfobija - strah od muškaraca..
..antofobija - strah od cvijeća..
..antropofobija - strah od ljudi..
..arahnofobija - strah od paukova..
..astrafobija - strah od grmljavine,munja..
..autofobija - strah od samoće (drugi naziv je i monofobija)..
..batrahofobija - strah od žaba..
..blenofobija - strah od neugodnih tekućina, sluzi..
..brontofobija - strah od nevremena..
..glasofobija - strah od govora..
..ginekofobija - strah od žena..
..genofobija - strah od sexa..
..dementofobija - strah od ludila..
..dendrofobija - strah od drveća..
..dromofobija - strah od prelaska ulica..
..emetofobija - strah od povraćanja..
..entomofobija - strah od insekata..
..zoofobija - strah od životinja..
..karcinofobija - strah od raka (bolesti)..
..klaustrofobija - strah od zatvorenih prostora..
..kakofobija - strah od ružnoće..
..ksenofobija - strah od stranaca..
..kinofobija - strah od pasa..
..linonofobija - strah od užeta i vezivanja..
..mizofobija - strah od prljavštine i zaraze..
..nekrofobija - strah od bolesti uopće..
..niktofobija - strah od mraka..
..numerofobija - strah od brojeva..
..nudofobija - strah od nagosti..
..ofidiofobija - strah od zmija..
..omitofobija - strah od ptica..
..pekatofobija - strah od grijeha..
..pirofobija - strah od vatre..
..siderodromofobija - strah od vlaka..
..sitofobija - strah od jela..
..tafofobija - strah od pomisli da će se biti živ sahranjen..
..tanatofobija - strah od smrti..
..trihofobija - strah od kose..
..triskaidekafobija - strah od broja 13..
..tripanofobija - strah od injekcije..
..fotofobija - strah od svjetlosti..
..fobofobija - strah od straha..
..fazmofobija - strah od duhova..
..filofobija - strah od zaljubljivanja..
..hemofobija - strah od krvi..
..herpetofobija - strah od gmizavaca..
..hidrofobija - strah od vode (drugi naziv je akvafobija)..

Zadnji Uredio daidza : 27-07-07 u 13:11.
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fobije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114