| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Fobije u Život i Stil forumu; Ajme koliko fobija, od svih tih fobija dobijem fobiju od fobija.....nego ja se recimo ne volim penjati po nečemu š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fobije...... Ajme koliko fobija, od svih tih fobija dobijem fobiju od fobija.....nego ja se recimo ne volim penjati po nečemu što se ljulja, npr.ako su lojtre nestabilne pa se ziblju na sve strane, ma nema šanse, rađe ostanem na tlu vjerojatno tu mogu i ubrojit strah od nasilne smrti, samoće, side i kaj ja znam od čega sve ne, ali ne razmišljam o tome svakodnevno pa to ne bih mogla ubrojiti u klasične fobije
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #52 (permalink) |
| charolastra | Re: Fobije...... Postoji i to: Fobofobija ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fobije Vjerovali ili ne.. neko vrijeme sam se bojala pasa, ali ne svih nego samo nekih pasmina. Nakon što me pas ugrizao i nakon više incidenata i napada drugih pasa na mog psa nekih pasmina sam se užasno bojala, jednostavno bi mi se noge na tren odsjekle kad bi tatin prijatelj došao sa svojim njemačkim ovčarom a ja uđem u dvorište i ne znam da je on tamo i spazim ga nevezanog... Sad se naravno više ne bojim, ali mi je ostao oprez prema nepoznatim psima i nekim pasminama jer znam koliko su nepredvidljivi.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Fobije Citat:
Ja kad vidim psa osjećam se bolje kao da imam respekt prema njima što i ovaj prije ima prema zmijama.Ali volim one velike pse.Ne neke male da ih oko vrata objesiš. | |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fobije I ti bi se bojao, a budi sretan što još nisi imao nijedan bliski susret s nekim neodgojenim i agresivnim psom. A volim sve pse, samo sam oprezna prema nekima.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fobije Ko što bi reko Jekyll "imam respekt" prema svekmu šta gmiže, leti, trči, a spada u porodicu insekata ![]() Drugim riječima MRZIM JEBENE KUKCE; SVE BI IH POTAMANIO; ODVRATNI SU ![]()
__________________ ...svi su ošli na moore, svi su ošli na moore...konačno je mir u graadu moome... |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fobije Ja sam maloprije imala dramu i skužila da imam stvarno ogroman strah od kukaca, sjedim za kompjuterom kad iza mene se čuje neki zvuk i okrenem se a mačka njuška nešto a ono ooogromna bogomoljka proizvodi neki zvuk i širi krila Čak je se i mačka uplašila i izašla iz sobe i ostavila mene samu da ju ubijem, mene to širenje krila uplašilo, i udarim je novinama i ona ništa, popne mi se na onaj sušač rublja, opet je udarim i ona ode s druge strane, i onda sam na kraju uzela usisavač i pokušala je usisat uz popratno panično deranje/plakanje... jedva. Psovala sam ovoj mojoj smotanoj mački sve po spisku, a i ne mogu vjerovat da sam tolika p*****a.... ![]() Evo ovakva: ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio daidza : 27-07-07 u 22:33. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fobije |
« oziljci po tijelu ??
|
Celulit »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:24.

Ja kad vidim psa osjećam se bolje kao da imam respekt prema njima što i ovaj prije ima prema zmijama.Ali volim one velike pse.Ne neke male da ih oko vrata objesiš.