Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Fobije u Život i Stil forumu; Ajme koliko fobija, od svih tih fobija dobijem fobiju od fobija.....nego ja se recimo ne volim penjati po nečemu š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-07-07, 11:42   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,384
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto
Re: Fobije......

Ajme koliko fobija, od svih tih fobija dobijem fobiju od fobija.....nego ja se recimo ne volim penjati po nečemu što se ljulja, npr.ako su lojtre nestabilne pa se ziblju na sve strane, ma nema šanse, rađe ostanem na tlu
vjerojatno tu mogu i ubrojit strah od nasilne smrti, samoće, side i kaj ja znam od čega sve ne, ali ne razmišljam o tome svakodnevno pa to ne bih mogla ubrojiti u klasične fobije
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 11:44   #52 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,744
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Fobije......

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Ajme koliko fobija, od svih tih fobija dobijem fobiju od fobija.....
Postoji i to: Fobofobija

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 13:22   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,580
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Fobije

Imam određeni "respekt" prema zmijama, ali ne bi to nazvao fobijom...
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 13:41   #54 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,355
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Vjerovali ili ne.. neko vrijeme sam se bojala pasa, ali ne svih nego samo nekih pasmina. Nakon što me pas ugrizao i nakon više incidenata i napada drugih pasa na mog psa nekih pasmina sam se užasno bojala, jednostavno bi mi se noge na tren odsjekle kad bi tatin prijatelj došao sa svojim njemačkim ovčarom a ja uđem u dvorište i ne znam da je on tamo i spazim ga nevezanog... Sad se naravno više ne bojim, ali mi je ostao oprez prema nepoznatim psima i nekim pasminama jer znam koliko su nepredvidljivi.
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 15:26   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Vjerovali ili ne.. neko vrijeme sam se bojala pasa, ali ne svih nego samo nekih pasmina. Nakon što me pas ugrizao i nakon više incidenata i napada drugih pasa na mog psa nekih pasmina sam se užasno bojala, jednostavno bi mi se noge na tren odsjekle kad bi tatin prijatelj došao sa svojim njemačkim ovčarom a ja uđem u dvorište i ne znam da je on tamo i spazim ga nevezanog... Sad se naravno više ne bojim, ali mi je ostao oprez prema nepoznatim psima i nekim pasminama jer znam koliko su nepredvidljivi.
Pasa si se bojala? Ja kad vidim psa osjećam se bolje kao da imam respekt prema njima što i ovaj prije ima prema zmijama.Ali volim one velike pse.Ne neke male da ih oko vrata objesiš.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 15:30   #56 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

I ti bi se bojao, a budi sretan što još nisi imao nijedan bliski susret s nekim neodgojenim i agresivnim psom. A volim sve pse, samo sam oprezna prema nekima.
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 15:36   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

A to je.Kad naletiš na agresivca nije se lako snaći.Samo moć snalaženja prolazi.Inače mi se gade oni mali psi,kao igračke su.Ti mali psi uvijek laju.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 16:07   #58 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

FOXNews.com - Man Survives Bobcat Attack by Choking Animal to Death - Local News | News Articles | National News | US News
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 16:16   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,318
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ko što bi reko Jekyll "imam respekt" prema svekmu šta gmiže, leti, trči, a spada u porodicu insekata

Drugim riječima MRZIM JEBENE KUKCE; SVE BI IH POTAMANIO; ODVRATNI SU
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 20:37   #60 (permalink)
Cobeta

Ja sam maloprije imala dramu i skužila da imam stvarno ogroman strah od kukaca, sjedim za kompjuterom kad iza mene se čuje neki zvuk i okrenem se a mačka njuška nešto a ono ooogromna bogomoljka proizvodi neki zvuk i širi krila Čak je se i mačka uplašila i izašla iz sobe i ostavila mene samu da ju ubijem, mene to širenje krila uplašilo, i udarim je novinama i ona ništa, popne mi se na onaj sušač rublja, opet je udarim i ona ode s druge strane, i onda sam na kraju uzela usisavač i pokušala je usisat uz popratno panično deranje/plakanje... jedva. Psovala sam ovoj mojoj smotanoj mački sve po spisku, a i ne mogu vjerovat da sam tolika p*****a....

Evo ovakva:

Zadnji Uredio daidza : 27-07-07 u 22:33.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fobije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112