| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Fobije u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Mala_opasnost Bojim se paukova i onih velikih gadnih buba uzasno...kad vidim pauka ili nesto slicno u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Fobije Citat:
Citat:
a ona to sve hvata rukama... bilo skakavac ili pauk... i nikad joj nista nije bilo...
__________________ | ||
| | |
| | #73 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fobije Citat:
![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Fobije Paukovi mi se gade.Nekada se znam bojati mraka ali to baš ono ako se nađem u mrklom mraku gdje nikoga nema(ima razloga),visine se ne bojim ali mi srce ubrzano radi iako me privlači biti na visini,mrzim guštere,zmije,i neke velike bube,fuj! Pse obožavam pogotovo one velike i ove bijesne što je vatra stavila.Samo treba biti miran u blizini njih i polako se udaljiti bez naglih pokreta,držati stalno iste pokrete i pravac. |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 153
![]() | Re: Fobije Ja se bojim mraka samo u zatvorenoj prostoriji. Inače uopće nisam klaustrofobičan, ali to objašnjavam tako da na otvorenom prostoru imam bolji pregled okoline, sve je široko i slobodno. U zatvorenom prostoru, posebno punom predmeta, ne možeš vidjeti u mraku što se događa, negdje bi se nešto moglo skrivati i prestrašiti te takod a se unezvjeriš u gaće. Nisi slobodan u mračnoj sobi, kamo da bježiš? Tako mi je najgori strah u vezi s mrakom da ležim na krevetu po noći i iznad njega mi dođe golemi stvor i glasno krikne. Neljudski krik više bi me usrao od bilo kako gadne vizualne pojave. (imam 20 godina jaooo...)Ali velim, kad hodam uokolo, kad sam vani i to, mrak mi uopće ne smeta, čak mi je noćna atmosfera privlačna. Najviše se ipak bojim munja. Kad se zateknem na otvorenom a počne sijevati, skutrim se u sebe ko kornjača.Ne usuđujem se podići pogled čak i ako se furam na biciklu. Grom mi nije strašan, ali vidjeti munju kako se rascvjeta po nebu... Smiješno je to, budući da ti munja ne može ništa ukoliko si je vidio. Munju koja te povrijedi/ubije/što već ne možeš vidjeti, prebrza je.![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
![]() | Re: Fobije jedino čega se ja bojim su zmije...ali neam ja strah od njih da bi me mogle ugrist nego su nekakooo ljigave i savijaju se...uf...užas mi je to...i to još od onih velikih neam strah ali one malee...isss pa to ti se može svugdje zavuč...to je jedina moja fobija...p.s.što se tiče grmljenja to mi je simpa kad grmi onako normalno ali kad počne lupat da se sve trese...brrr.... ![]() |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HIDROFOBIJA mostovi noćni leptiri ima ih.. Citat:
evo ja obožavam munje.. Koristi ![]() Zadnji Uredio daidza : 06-11-07 u 16:30. | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fobije Skakavci, jednom kad mi je skakavac usa u stan zatvorila sam se u sobu i provela tamo poprilicno vremena dok se moji nisu vratili. Na Korculi nisam tila uc u kucu dok ga momak nije nasa i ubija. Iz kuce se culo lupanje, micanje namjestaja, a ja se doli derem ubij ga, jesi ga ubija? Tko zna sta su ljudi mislili, dobro da netko nije zvao policiju. Mene to ruzno, odvratno gadljivo stvorenje doslovno moze izbacit iz kuce, zatvorit u sobu, ma bilo sta a ne bojim ga se jer mislim da on meni nesto moze napravit,znam da ne moze, nego mi je jednostavno pregadljiv.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fobije |
« oziljci po tijelu ??
|
Celulit »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

a ona to sve hvata rukama... bilo skakavac ili pauk... i nikad joj nista nije bilo...

jaooo...)
Smiješno je to, budući da ti munja ne može ništa ukoliko si je vidio. Munju koja te povrijedi/ubije/što već ne možeš vidjeti, prebrza je.