Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Fobije u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Mala_opasnost Bojim se paukova i onih velikih gadnih buba uzasno...kad vidim pauka ili nesto slicno u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-07-07, 04:46   #71 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Fobije

Citat:
Pravi autor: Mala_opasnost Pogledaj Poruke
Bojim se paukova i onih velikih gadnih buba uzasno...kad vidim pauka ili nesto slicno u blizini...najrađe bi se po zidu penjala samo da je sto dalje od mene...ne usudim ga se ubit ...jer ko ce to kasnije van izbacit...
Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
skakavac. Užas.
Brzo se odmaknem od stolca i u kuhinju po nož. Zrezo sam ga na komadiće. Al sam si i sjebo ormar
ja to rjesavam tako da ih lagano pokrijem krpom i zviznem nesto tesko na to (knjigu najcesce), poslje krpu samo smotam, puknem ju van i obavijestim baku da je neka zivina ubijena s tim a ona to sve hvata rukama... bilo skakavac ili pauk... i nikad joj nista nije bilo...
Star 29-07-07, 12:03   #72 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

MVC_380S.jpg doberman-uster-9.jpg

i sličnih vrsta......
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-07-07, 12:07   #73 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ja to rjesavam tako da ih lagano pokrijem krpom i zviznem nesto tesko na to (knjigu najcesce), poslje krpu samo smotam, puknem ju van i obavijestim baku da je neka zivina ubijena s tim a ona to sve hvata rukama... bilo skakavac ili pauk... i nikad joj nista nije bilo...
Ma znam ja da nemre nikaj bit. Neki dan sam u sobi ubio pauka nakon dugotrajne i mukotrpne borbe i nisam ga ni pokupio nego sam ga ostavio na sred zida i zadero se ostalim paucima da će on ostat na zidu kao primjer svim ostalim gamadima koja mi se zamjeri
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-07-07, 14:47   #74 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Paukovi mi se gade.Nekada se znam bojati mraka ali to baš ono ako se nađem u mrklom mraku gdje nikoga nema(ima razloga),visine se ne bojim ali mi srce ubrzano radi iako me privlači biti na visini,mrzim guštere,zmije,i neke velike bube,fuj! Pse obožavam pogotovo one velike i ove bijesne što je vatra stavila.Samo treba biti miran u blizini njih i polako se udaljiti bez naglih pokreta,držati stalno iste pokrete i pravac.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:59   #75 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Godina: 21
Poruka: 153
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase

Ja se bojim mraka samo u zatvorenoj prostoriji. Inače uopće nisam klaustrofobičan, ali to objašnjavam tako da na otvorenom prostoru imam bolji pregled okoline, sve je široko i slobodno. U zatvorenom prostoru, posebno punom predmeta, ne možeš vidjeti u mraku što se događa, negdje bi se nešto moglo skrivati i prestrašiti te takod a se unezvjeriš u gaće. Nisi slobodan u mračnoj sobi, kamo da bježiš? Tako mi je najgori strah u vezi s mrakom da ležim na krevetu po noći i iznad njega mi dođe golemi stvor i glasno krikne. Neljudski krik više bi me usrao od bilo kako gadne vizualne pojave. (imam 20 godina jaooo...)
Ali velim, kad hodam uokolo, kad sam vani i to, mrak mi uopće ne smeta, čak mi je noćna atmosfera privlačna.

Najviše se ipak bojim munja. Kad se zateknem na otvorenom a počne sijevati, skutrim se u sebe ko kornjača.Ne usuđujem se podići pogled čak i ako se furam na biciklu. Grom mi nije strašan, ali vidjeti munju kako se rascvjeta po nebu... Smiješno je to, budući da ti munja ne može ništa ukoliko si je vidio. Munju koja te povrijedi/ubije/što već ne možeš vidjeti, prebrza je.

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 17:06   #76 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
join_me se izdvaja iz mase

jedino čega se ja bojim su zmije...ali neam ja strah od njih da bi me mogle ugrist nego su nekakooo ljigave i savijaju se...uf...užas mi je to...i to još od onih velikih neam strah ali one malee...isss pa to ti se može svugdje zavuč...to je jedina moja fobija...p.s.što se tiče grmljenja to mi je simpa kad grmi onako normalno ali kad počne lupat da se sve trese...brrr....
join_me je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 16:26   #77 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,107
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto
HIDROFOBIJA

mostovi

noćni leptiri

ima ih..

Citat:
Pravi autor: Ljudevit Gay Pogledaj Poruke
Ja se bojim mraka samo u zatvorenoj prostoriji. Inače uopće nisam klaustrofobičan, ali to objašnjavam tako da na otvorenom prostoru imam bolji pregled okoline, sve je široko i slobodno. U zatvorenom prostoru, posebno punom predmeta, ne možeš vidjeti u mraku što se događa, negdje bi se nešto moglo skrivati i prestrašiti te takod a se unezvjeriš u gaće. Nisi slobodan u mračnoj sobi, kamo da bježiš? Tako mi je najgori strah u vezi s mrakom da ležim na krevetu po noći i iznad njega mi dođe golemi stvor i glasno krikne. Neljudski krik više bi me usrao od bilo kako gadne vizualne pojave. (imam 20 godina jaooo...)
Ali velim, kad hodam uokolo, kad sam vani i to, mrak mi uopće ne smeta, čak mi je noćna atmosfera privlačna.

Najviše se ipak bojim munja. Kad se zateknem na otvorenom a počne sijevati, skutrim se u sebe ko kornjača.Ne usuđujem se podići pogled čak i ako se furam na biciklu. Grom mi nije strašan, ali vidjeti munju kako se rascvjeta po nebu... Smiješno je to, budući da ti munja ne može ništa ukoliko si je vidio. Munju koja te povrijedi/ubije/što već ne možeš vidjeti, prebrza je.

evo ja obožavam munje..

Koristi

Zadnji Uredio daidza : 06-11-07 u 16:30.
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 16:46   #78 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,323
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Skakavci, jednom kad mi je skakavac usa u stan zatvorila sam se u sobu i provela tamo poprilicno vremena dok se moji nisu vratili. Na Korculi nisam tila uc u kucu dok ga momak nije nasa i ubija. Iz kuce se culo lupanje, micanje namjestaja, a ja se doli derem ubij ga, jesi ga ubija? Tko zna sta su ljudi mislili, dobro da netko nije zvao policiju. Mene to ruzno, odvratno gadljivo stvorenje doslovno moze izbacit iz kuce, zatvorit u sobu, ma bilo sta a ne bojim ga se jer mislim da on meni nesto moze napravit,znam da ne moze, nego mi je jednostavno pregadljiv.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 18:10   #79 (permalink)
Banned

Datum registracije: 22-05-08
Godina: 13
Poruka: 178
crazy_girl_karla se izdvaja iz mase

ja se paukova jako bojim...
i najmanjih..puj...
crazy_girl_karla je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 08:58   #80 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 945
wane se izdvaja iz masewane se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku wane Pošalji poruku preko AIM-a korisniku wane Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wane Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku wane Pošalji poruku preko Skype-a korisniku wane

Ja se bojim grobova, uvijek zamisljam kako bi bilo da me zatvore zivog i pokopaju.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fobije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113