| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi fursemin+marivarin+concor u Život i Stil forumu; Bok svima! Novi sam član i portal je super.Stvarno ima puno tema ali nisam mogla naći ništa o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08
Poruka: 74
![]() | Bok svima! Novi sam član i portal je super.Stvarno ima puno tema ali nisam mogla naći ništa o jednoj koja me posebno zanima. .Tata mi ima 77 god. i srčani je bolesnik.Znam da su velike godine ali još koja gore bilo bi super.Pije kombinaciju lijekova marivarin, fursemin i concor.Fursemin koristi par dana i nije mu baš super .Da li ima netko tko to koristi ili netko tko zna da li je to možda od kombinacije lijekova.Ugrađivati će mu pacemaker ali tek za mj.-2,da li ima netko nekakav pametan savjet.![]() pliz..... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: fursemin+marivarin+concor Iz podataka koje si mi dala i lijekova zaključujem ovo: tata ti ima srčano popuštanje, atrijsku fibrilaciju, tahikardno-bradikardni sindrom i (vjerovatno) visok tlak. Ako to sve pije, onda definitivno ima premalo lijekova. I vjerovatno ne pije fursemin, nego Fursemid. Samo mi nešto nije jasno - ako ima tahikardno-bradikardni sindrom, zašto dobiva beta blokator (concor)? Sigurno ima neku bradiaitmiju, pošto mu žele ugraditi pacemaker. Da bi ti išta konkretnije rekao, moraš mi reći sve dijagnoze koje ima i sve lijekove koje pije! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 38
![]() | Re: fursemin+marivarin+concor Pitanje za dr.Jekyll-a: budući je jako teško titrirati Marivarin,postoji li,po tvom mišljenju ,ikakva zamjena za njega? Djelotvornija,budući od prevelike doze nastaju podljevi,krvarenja i sto čuda. Možda Andol 500? Cardiopirin 300?(za one s oštećenom želučanom sluznicom )
__________________ if you can´t take the pain, don´t play the game |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08
Poruka: 74
![]() | Re: fursemin+marivarin+concor Citat:
. | |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: fursemin+marivarin+concor Citat:
Citat:
) će vjerovatno dati konačni odgovor, do tada ne mogu ništa konkretno reći! | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uz najbolju volju i tvoju veliku zabrinutost, tvoj tata treba dobiti stručnu pomoć liječnika interniste kardiologa, a kako si napisala da ide na ugradnju pace makera, onda je vrlo vjerojatno da je dobio ono što mu je u ovom trenutku potrebno i što najbolje djeluje sa svrhom i razlogom.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
![]() |
| Tagovi: concor, fursemin, marivarin |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.

.Tata mi ima 77 god. i srčani je bolesnik.Znam da su velike godine ali još koja gore bilo bi super.Pije kombinaciju lijekova marivarin, fursemin i concor.Fursemin koristi par dana i nije mu baš super
.Da li ima netko tko to koristi ili netko tko zna da li je to možda od kombinacije lijekova.Ugrađivati će mu pacemaker ali tek za mj.-2,da li ima netko nekakav pametan savjet.

.
) će vjerovatno dati konačni odgovor, do tada ne mogu ništa konkretno reći!