| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi GANGRENA u Život i Stil forumu; Prijatelj mi je zbog gangrene koju je dobio kao posljedicu dijabetesa za koji nije znao, ostao na staru godinu bez ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 7
![]() | GANGRENA Prijatelj mi je zbog gangrene koju je dobio kao posljedicu dijabetesa za koji nije znao, ostao na staru godinu bez malog prsta na nozi. Prije mjesec dana otekla mu noga, pa se pojavili neki plikovi, pa mu pocrnio prst, pa curio neki smrdljivi gnjoj i na kraju mu otpao prst. Doktor kaže da mu moraju amputirati nogu. Ne znam gdje pogledati ali ja kao vječni optimist znam da uvijek postoji i drugo rješenje za spas. Pa molim sve koji nešto znaju o tome da mi jave ako znaju za neki lijek, ili privatnog liječnika, ili travara koji mogu spriječiti amputaciju. Unaprijed zahvaljujem na pomoči za spas noge frenda...
__________________ Neki misle a i komentiraju hostese, plesačice kao prostitutke a ne poznaju tu temu ili su kompleksaši. Ne obazirite se na glasine i pošteno zaradite tim poslom i ujedno se zabavite!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Radost Europe | Re: GANGRENA Hmm, jel ovo neka provokacija? Gdje je bio tih mjesec dana? Ako treba učiniti amputaciju onda je to već trebalo učiniti (to nije elektivni zahvat za koji postoji red čekanja već hitnoća). Da li je učinjena angiografija da se vidi ima li spasa nozi ili ne? Da li je sad šećer reguliran? Što je s očima, bubrezima? Da li puši? Pfft, bolje pod hitno učiniti pohod kod par vaskularaca i internista nego svašta pitat po netu. Da travara, za što, da naraste novi prst? ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
![]() |
| Tagovi: gangrena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:07.