| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi "Genetska " mršavost ? u Život i Stil forumu; Evo jedno pitanjce, Pregledao sam sve teme na ovom forumu o tjelesnoj i mišičnoj masi.Išao sam u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | "Genetska " mršavost ? Evo jedno pitanjce, ![]() Pregledao sam sve teme na ovom forumu o tjelesnoj i mišičnoj masi.Išao sam u teretanu non stop,jeo sve potrebno za tjelesnu masu. Jednostavno što god napravio ne mogu nabacit niti jednu kilu.Sad me zanima,čitao sam malo da to može uglavnom biti genetski ali i od neke bolesti.Nedavno sam imao salmonelu (JEBENI CHEAP RESTORAN) DIE NAZI !!!![]() koja mi je skinula kilažu drastično.I od onda ne mogu više ništa napraviti.Od svih tih vježbi teretana,prehrane jedino što sam napravio da izgledam mršavo ali mišićavo.....ehm Bruce Lee tipa. Eto i kaj ja sad tu da napravim.....? Svi savjeti za dobivanje tjelesne mase su više nego dobrodošli.( ako može što da jedem od normalne svakodnevne hrane,a ne sad tu neke mješavine od toga i toga jer to ne dolazi u obzir.Meni je to slično steroidima ) Thx ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: "Genetska " mršavost ? ja iman slićan al obrnut problem a to je da mi kile idu prebrzo, mogu u jednom danu do 2 kila da dobijem, pa ako želim mišiće mora mi trbuh rast a ako želin smanjit trbuh smanjuju se mišići i niz komplikacija, to šta nemoš dobit na kilaži je zasigurno neka genetcka crta. ja sve šta ti mogu preporučit je da ždereš puno meda i orasa xD
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: "Genetska " mršavost ? E thx na odgovoru.... ![]() Ma i stari mi je isto štapić pa valjda kak ti kažeš genetsko,a šta ćeš. ![]() Sve se to da promijenit s teretanom. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 219
![]() ![]() | Re: "Genetska " mršavost ? Previše tražiš izlike. Nije problem do genetike nego jednostavno ili nisi pametno trenirao ili nisi teško trenirao ili nisi dobro jeo, ili to skupa. Ne kažem da nisi dobio genetiku manjeg tipa , ali da ne možeš nabiti masu je laž. Samo upri jako. U podforumu rekreacija možeš napisati svoju rutinu, možda krivi trening radiš za masu. Uglavnom, ovome genetika ne smeta da bude hrvač: Pa ne vidim razloga zašto bi tebi to bio problem da nabiješ nekoliko kilograma mišića. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: "Genetska " mršavost ? ma drek nije genetski.. decko i njegov stari mogu utrpat u sebe sve i svasta, ma pohanu gumu od traktora, nevjerojatno nesto koliko ljudi jedu.. a nemaju ni 70kg.. ja sam se vec pomirila s tim da cu cijeli zivot morat bit u kuhinji ![]() ![]() ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: "Genetska " mršavost ? Citat:
Lol na 1:20 izgleda kao da ga pitbull napada. ![]() Citat:
Tu imaš pravo.Mislim nije ko da idem u teretanu već godinama pa ništa,tek sam počeo.Ali sam mislio prije dok sam trenirao Karate i sve to i jeo sam ko svinja i ništa.To što si rekao je istina,genetski ja i moj stari možemo pojest pohanu gumu od traktora i nećemo dobit kile. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | ||
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: "Genetska " mršavost ? Citat:
btw. zensko sam ![]() p.s. i mene isto nekad privlace gume od traktora.. mljac mljac ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Genetska " mršavost ? jako ima veze s genetikom neki ljudi treniraju u teretanama godinama , i kad su obučeni nebi im rekao da su nešto ogromni, ali zato su izdefinirani čudo jedno, i mogu dizat jako velike težine, a recimo neki idu par mjeseci u teretanu i već dobiju jako puno mase, ali nisu ni blizu ovima prvima po snazi naravno ali trudom se sve može postići, iako je naravno puno teže ako imaš takvu građu ali evo recimo za utjehu Arnold uopće nije imao građu za bodybuilding, bio je dosta sitne građe , e pa vidiš šta je učinio od sebe dobro sad to su ekstremi, ali samo želim reć da se sve može kad se hoće
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: "Genetska " mršavost ? Citat:
Arnold je doručkovao,ručao i večerao nuklearno gorivo. ![]() I vuko vlak na špagici ![]() Ovo pod definiciju misliš ? Nisam još upoznat sa svim tim nerdy izrazima...šalim se. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.

DIE NAZI !!!
Svi savjeti za dobivanje tjelesne mase su više nego dobrodošli.