| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi "Genetska " mršavost ? u Život i Stil forumu; Samo mi nešto nije jasno: kakva je to "građa za bodybuilding"?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Genetska " mršavost ? mislio sam na "mezomorf" građu tijela, koja je jako pogodna za bodybuilding, tj. velik potencijal za bodybuilding za razliku od "ektomorf" građe koja je najnepogodnija za taj sport - teško se deblja iako može jest svakakve gluposti (brz metabolizam), ali isto tako jako teško dobiva mišićnu masu , a brzo je gubi Ali ljudi s takvom građom su obično jako izdržljivi, tako da ima to i svojih prednosti.
__________________ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: "Genetska " mršavost ? E da to sam čitao isto,piše da kod " mršavijeg " tipa ljudi da metabolizam može biti jako spor,tako da neki ajmo reći praktički " zaborave " na hranu i to im je ujedno dobro i loše u neku ruku. Jel to istina o jako sporom metabolizmu ?
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Genetska " mršavost ? obrnuto je, kod mršavijih je metabolizam veoma brz, i zato se ne mogu udebljati i teže dobivaju tjelesnu masu ja sam vrlo sličan isto, mogu vola pojest a neću se udebljat ![]() ali ajde bar se možemo tovit ko prasci a izgledat ćemo normalno ![]()
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 590
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Genetska " mršavost ? haha..ja isto puno tevljam a ništa se ne vidi... inače mi je tata u mladosti bio ki bakalar..fala bogu ja nisam ![]()
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Genetska " mršavost ? Citat:
S tim se slažem. I drago mi je da si u stvari dao odgovor na glavno pitanje ove teme! Postoje tri osnovna tipa građe: mezomorf, ektomorf i endomorf. Svaka ima svoje prednosti i nedostatke (da ne idem u dubinu). Dakle, ovoj genetskoj mršavosti odgovara tip građe ektomorf. Kao što je kolega mišo napisao, takav tip je vrlo zahvalan za atletske discipline, biciklizam i sve aktivnosti koje zahtijevaju izdržljivost. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Nježni predator | Re: "Genetska " mršavost ? Znam ja neke "genetski mršave" koji poslije 2 ture Vermoxa više uopće ne mogu kontrolirati težinu. Sad plaču i žale za svojim glisticama i trakavicama.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: "Genetska " mršavost ? Reko sam ti sve na msnu... Jedi shto vishe hrane sa velikim sadrzajem proteina...shto vishe mesa, povrcha i vocha... 3x tjedno u teretanu, 2 grupe mishicha po treningu i masu ches dobit nema brige... Mozesh ti bi drasticni ektomorf kile i masa moraju doc sa takvim programima ![]() @Dr Jekyll : tijela sa shto manje BF-a a shto vise mase ![]() @ miso .. pusti price, ja sam ektomorf, i u5 mjeseci sam dobio 12 kila misichne mase... nemoj vjerovat svemu shta pishe na netu... ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. Zadnji Uredio ///M5 Power : 30-06-08 u 02:51. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:24.