Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi "Genetska " mršavost ? u Život i Stil forumu; Samo mi nešto nije jasno: kakva je to "građa za bodybuilding"?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-03-08, 10:19   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,561
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: "Genetska " mršavost ?

Samo mi nešto nije jasno: kakva je to "građa za bodybuilding"?
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 21:10   #12 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,268
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

mislio sam na "mezomorf" građu tijela, koja je jako pogodna za bodybuilding, tj. velik potencijal za bodybuilding

za razliku od "ektomorf" građe koja je najnepogodnija za taj sport - teško se deblja iako može jest svakakve gluposti (brz metabolizam), ali isto tako jako teško dobiva mišićnu masu , a brzo je gubi
Ali ljudi s takvom građom su obično jako izdržljivi, tako da ima to i svojih prednosti.
Star 24-03-08, 22:14   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 712
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

E da to sam čitao isto,piše da kod " mršavijeg " tipa ljudi da metabolizam može biti jako spor,tako da neki ajmo reći praktički " zaborave " na hranu i to im je ujedno dobro i loše u neku ruku.

Jel to istina o jako sporom metabolizmu ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 22:17   #14 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,268
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

obrnuto je, kod mršavijih je metabolizam veoma brz, i zato se ne mogu udebljati i teže dobivaju tjelesnu masu

ja sam vrlo sličan isto, mogu vola pojest a neću se udebljat

ali ajde bar se možemo tovit ko prasci a izgledat ćemo normalno
Star 24-03-08, 22:33   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 590
jolie_18 se izdvaja iz masejolie_18 se izdvaja iz masejolie_18 se izdvaja iz masejolie_18 se izdvaja iz mase

haha..ja isto puno tevljam a ništa se ne vidi...
inače mi je tata u mladosti bio ki bakalar..fala bogu ja nisam
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 22:49   #16 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,133
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke

teško se deblja iako može jest svakakve gluposti (brz metabolizam), ali isto tako jako teško dobiva mišićnu masu , a brzo je gubi
Ali ljudi s takvom građom su obično jako izdržljivi, tako da ima to i svojih prednosti.
Ta sam!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 11:21   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,561
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
mislio sam na "mezomorf" građu tijela, koja je jako pogodna za bodybuilding, tj. velik potencijal za bodybuilding

za razliku od "ektomorf" građe koja je najnepogodnija za taj sport - teško se deblja iako može jest svakakve gluposti (brz metabolizam), ali isto tako jako teško dobiva mišićnu masu , a brzo je gubi

S tim se slažem. I drago mi je da si u stvari dao odgovor na glavno pitanje ove teme!

Postoje tri osnovna tipa građe: mezomorf, ektomorf i endomorf. Svaka ima svoje prednosti i nedostatke (da ne idem u dubinu).

Dakle, ovoj genetskoj mršavosti odgovara tip građe ektomorf. Kao što je kolega mišo napisao, takav tip je vrlo zahvalan za atletske discipline, biciklizam i sve aktivnosti koje zahtijevaju izdržljivost.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 02:42   #18 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,303
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Znam ja neke "genetski mršave" koji poslije 2 ture Vermoxa više uopće ne mogu kontrolirati težinu.
Sad plaču i žale za svojim glisticama i trakavicama.

Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 02:46   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 395
///M5 Power se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ///M5 Power

Reko sam ti sve na msnu...

Jedi shto vishe hrane sa velikim sadrzajem proteina...shto vishe mesa, povrcha i vocha... 3x tjedno u teretanu, 2 grupe mishicha po treningu i masu ches dobit nema brige... Mozesh ti bi drasticni ektomorf kile i masa moraju doc sa takvim programima

@Dr Jekyll : tijela sa shto manje BF-a a shto vise mase

@ miso .. pusti price, ja sam ektomorf, i u5 mjeseci sam dobio 12 kila misichne mase... nemoj vjerovat svemu shta pishe na netu...

Zadnji Uredio ///M5 Power : 30-06-08 u 02:51.
///M5 Power je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 10:04   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-07-08
Poruka: 17
*alraK* se izdvaja iz mase

ima to veze s genetikom!
*alraK* je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108