Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Glavobolja u Život i Stil forumu; Zanima me kakvim se metodama rješavate glavobolje, i koje tablete pijete...meni tablete ne pomažu..nijedna skoro, osim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-08-06, 15:12   #1 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Glavobolja

Zanima me kakvim se metodama rješavate glavobolje, i koje tablete pijete...meni tablete ne pomažu..nijedna skoro, osim onih jakih...pomaže mi jedino san
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-06, 15:23   #2 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Glavobolja

Mene znaju relativno često mučiti glavobolje, uglavnom kad je promjena vremena, pogotovo kad s lošeg vremena, kiše i sl., ide na bolje.
Od alkohola sve rijeđe jer izbjegavam opijanja u zadnje vrijeme

Od tableta tipa andol, aspirin, kafetin ili sličnih mi ništa ne pomaže ako je glavobolja jaka. Jedini spas su mi voltaren tablete (rapid ili forte) i obavezno ležanje i po mogućnosti spavanje, ako uopće mogu zaspat od glavobolje.

Nema mi goreg nego kad me glava jako boli, užas, onda nisam sposoban za niš

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-06, 15:49   #3 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

da, i mene često..od malena...ali nije me duuuugo bolila...i sad evo dva dana...mama mi je otišla po neke jake tablete u ljekarnu, valjda će pomoć...moram učit, a ne mogu od glavobolje
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-08-06, 23:54   #4 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,097
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wamp
Zanima me kakvim se metodama rješavate glavobolje, i koje tablete pijete...meni tablete ne pomažu..nijedna skoro, osim onih jakih...pomaže mi jedino san
popij kafetin
Slider je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-08-06, 23:56   #5 (permalink)
Cobeta

e, popila sam jučer dva Neofena čak...i ne mogu vjerovat da me prošla...nikad mi tableta nije pomogla..
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 00:56   #6 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,642
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja kad me boli glava pojedem sendvič i popijem kafu i prođe
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 08:26   #7 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ja pijem tablete kad me boli glava,svih vrsta,boja i oblika ! Dok ne prođe nisam sposoban za ništa i živčan sam...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 21:20   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-08-06
Godina: 35
Poruka: 1
dolariq se izdvaja iz mase

Uzroci glavobolje mogu biti razni, ali Vam ja mogu reći svoje iskustvo jer sam imala dosta problema sa istim. Budila sam se sa glavoboljama, lijegala sam sa glavoboljama. Doručak mi je bila tableta protiv bolovala, a najčešće sam to i večerala, no danas je sve to iza mene. U proteklih 7 mjeseci niti jedan dan me nije boljela glava, niti sam popila i jednu tabletu. Tajna je u prehrani i puno vode. Koristim izvanredne proizvode koji me čine vitalnim i zdravim, moje tijelo dobiva sve makro i mikro nutrijente koje mu trebaju za normalno funkcioniranje. Svoje tijelo ne zakidam niti u jednom pogledu, a ja se osjećam više nego super. I uz sve to izgubila sam 19 kg.
dolariq je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 21:30   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Nikad me ne boli glava

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 04:00   #10 (permalink)
Cobeta

uzrok mojih glavobolja je nedovoljno sna..
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: glavobolja

« Daltonizam | reflux »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108