| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Glavobolja u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wamp uzrok mojih glavobolja je nedovoljno sna.. Pa spavaj onda više... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Veteran | Re: Glavobolja Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Glavobolja [quote=dolariq] Tajna je u prehrani i puno vode.[quote] Ovaj dio potpisujem.Većina ljetnih glavobolja dolazi zbog poremećaja gustoće krvi, odnosno dehidracije. Za ljetnog dana je potrebno popiti 2,5 litre vode. Naglašavam vode, ne sokova ili piva, jer u pivu čak nema dovoljno vode ni za razgradnju njega samog. Slično je i sa sokovima. Osmotski tlak zbog prisutnog šećera ometa apsorpciju vode iz crijeva. Glavobolje često dolaze i zbog poremećaja koncentracije šećera u krvi. Ovo ćete primjetit kad vas poslije prolumpane noći probudi glavobolja. Potrebno je što prije nadoknaditi izgubljenu vodu i šećer u krvi.(dovoljna je žličica šećera koju popijete s kafom, pa se mnogima čini da im je pomogla kafa). |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Glavobolja Potvrđujem ovu istinu iako nisam znao da je zbog toga... ja dnevno popijem 2 do 2 i pol litre vode... nikad me ne boli glava ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Glavobolja Citat:
ma nije samo to..ima niz razloga..od malena imam glavobolje ali nije zbog prehrane ni nedovoljno vode...mene glava zna zabolit već i ako se naživciram ![]() ali sva sreća pa su se s godinama prorijedile | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
, to je dobro, nevalja se previše živcirati.S time se neće ništa promjeniti već samo možeš naštetiti svojem zdravlju ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-12-06 Godina: 27
Poruka: 12
![]() | Re: Glavobolja Pomaže mi samo Voltaren rapid, ali samo ako ga popijem kad počinjem osjetiti glavobolju, jer ako zahvati onda je kasno za bilo šta. Ljetne glavobolje su prvenstveno zbog izlaganja glave suncu i to nemora ni biti baš dugoitrajno a nastupa tek nakon par sati, bez obzira na ispijanje vode. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Glavobolja Moram ispravit ovaj podatak, nadam se bez zamjere Čovjek mora dnevno piti između 35-50 mililitara tekućine po kilogramu tjelesne težine. To znači da čovjek od npr.70kg mora piti između 2.5 i 3.5 litara tekućine na dan. Pod tekućinom se smatra nealkoholno i negazirano piće osmotskih svojstava sličnih vodi. U ekstremnim uvjetima (vrućina, sparno itd, itd.) tu količinu treba povećati s obzirom na zahtjeve.Zadnji Uredio silence : 24-04-07 u 14:05. |
| | |
![]() |
| Tagovi: glavobolja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:45.

Ovaj dio potpisujem.

, to je dobro, nevalja se previše živcirati.