| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Glavobolja u Život i Stil forumu; meni je odlican KNAVON za bilo kakve bolove, sve prestaje bolit u roku od 10-15 min... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Glavobolja Evo popisa lijekova koji se koriste protiv migrene: Ditamin, Neomigran, Naramig, Maxalt, Imigran i Zomig. Naglašavam da su to lijekovi protiv migrene, nisu za običnu glavobolju! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Glavobolja Meni ne pomaže ništa, imam migrene i to najmanje jednom tjedno ali u prosjeku tri u dva tjedna (što se svodi na oko 70 glavobolja godišnje) i to zadnjih 8 godina. Pio sam zomig, imigran, tegretol i još neke koje se nemogu sad sjetit. Mrak, tišina, svjež zrak mi gode ali nepomažu. Danas imam slabiju pa je OK. Od tableta sam odustao, tablete se propisuju uvijek prvo one koje imaju najmanje nuspojava, a ja sam stigao do onih koje mogu prouzročit zastoj srca (pa nakon što se nisam osječao dobro od njih sam odustao). ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-07 Godina: 30
Poruka: 14
![]() | Re: Glavobolja ..I meni su bili prepisali imigran prije par godina, al niš..ove godne su mi prepisali tegretol SR, a kako su one antiepileptici ja ih nisam htjela počet pit, a iako se daju i za neke vrste glavobolja (problem je što ih moraš pit svaki dan, a ako naglo prestaneš možeš dobiti epileptični napad), i kasnije su mi dali Arvind, mislim da se tako zovu, al nakon šta pročitam nuspojave, ne pada mi na pamet uzimat antiepileptike..da imam napadaje da, al kako nemam onda se držim onog što mi zasad odn..več 10-tak godina pomaže a to je ketonal.. (naravno uz migrene mi odgovara mrak, tišina, leć, što manje mirisa oko mene, jer sve to provocira da se pretvori u još jaču).. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: grad na dravi Godina: 21
Poruka: 263
![]() | Re: Glavobolja Citat:
meni kod glavobolje u pravilu pommaze sve, bilo da je andol, lekadol, neofen, kafetin... | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-11-07 Godina: 30
Poruka: 14
![]() | Re: Glavobolja Citat:
meni jedino on pomaže.. kad je mog muža bolio zub, popio je ketonal i pomogao mu je nakon 10-15 minuta...mene je jučer ulovila migrena (glava za pop.zdit, mučnina)..nakon pokušaja mirovanja u zamračenoj prostoriji u vremenu od 4 sata niš nije pomoglo nego je postajalo još jače, onda sam popila ketonal i za 15 min sam bila ko nova... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: glavobolja |
« Daltonizam
|
reflux »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:22.

Ako nije migrena a jake su glavobolje predlažem Cafetin,i to dvije odjednom prije obroka! Meni one jedino pomažu kod jake glavobolje,a i sadržavaju kodein..
)