Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Glavobolja u Život i Stil forumu; Mene nije jako dugo bolila glava.. i sad prošli tjedan jake glavobolje tri dana zaredom.. pomogao mi je Zaldiar. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-12-07, 18:16   #31 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,349
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Glavobolja

Mene nije jako dugo bolila glava.. i sad prošli tjedan jake glavobolje tri dana zaredom.. pomogao mi je Zaldiar. Iako, neću ga piti svaki put kad me glava zaboli nego samo ako mi se opet ponovi kao sad, da ne mogu izdržat od bolova.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 18:21   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-11-07
Godina: 30
Poruka: 12
densqueen se izdvaja iz mase

ma mislim da je najbolje da svatko sebi pronađe šta mu odgovara i da sedrži toga dok djeluje..zašto mjenjat ako ste zadovoljni sodređenim lijekom ili sl.. nema potrebe..ja več da se ne ponavljam 10 godina znam šta mi pomaže i toga se držim...btw, također mislim da nama koji imamo glavobolje/migrene a znamo da pomaže jedino lijek kad uzmemo, da ga treba odmah uzet kad započinje atak, a ne čekat imislit možda prestane.....ja u večini slučajeva čekami onda se samo još više izmučim a na kraju ipak moram popit lijek..isto tako ja imam prosječno cca 2 glavobolje tjedno..
densqueen je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 18:23   #33 (permalink)
Cobeta

Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ma ja sam u pubertetu imala česte glavobolje, i nije mi nijedna tableta pomagala, a kad mi je neurolog prepisao terapiju moja obiteljska liječnica mi nije dala da pijem tako jake tablete u tako ranoj dobi, tako da sam trpila A sad na svu sreću imam sve rjeđe i rjeđe..
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 18:26   #34 (permalink)
Starter

pa to je super...ja ih imam od negdje 9-te godine..dakle, 20 godina..i uvijek su iste..eeg mi je malo izmijenjen, al to kod nekih ljudi zna bit jednostavno tako, niš značajno..jučer se mijenjalo vrijeme i opčenito kad se mijenja ja sam out of use..
a šta reć...bit če volje
densqueen je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 18:27   #35 (permalink)
Cobeta

Da, i ja ih imam tako negdje od devete godine.. i isto mi je eeg bio izmijenjen..
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 18:31   #36 (permalink)
Starter

meni su sad (prije 2 godine) polčele uz glavobolje i vrtoglavice i neurolog me sad šalje na magnetsku...a dopler carotida i VB sliva mi je u redu, a kad sam bila u Zgb-u na Šalati nakon jedne pretrage je doktorica napisala da postoje znaci za vratnu insuficijenciju i znak za centralne smetnje...ma u biti nitko nema niš pojma..... i treba ih svih po glavi sa
densqueen je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 19:20   #37 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,830
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

treba nekaj gutat da prođe glavobolja..ili aspirin ili..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 22:41   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,145
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Ibuprofen, pola sata sna i k'o nova sam!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 19:20   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-11-06
Poruka: 4
wizard.hannah se izdvaja iz mase

Ja sam patio od glavobolja sa migrenskim simptomima 5 godina! Klasični simptomi! Mrzli zrak ili u minimali svježi zrak smiruje bol, tišina, mrak ili maximalno smanjeno svjetlo, pritisak na desnu sljepoočnicu od oka do uha! Smješno ali bolje od bilo koje tablete! Samo postaviš glavu na rub stola(ako je metalan ili stakleni još bolje, il dotok hladnog zraka). Glavobolja se je predosječala 2 sata do pola sata prije! Ako do tada nisam popio Voltaren rapid učinak izostaje ili jedino malo oslabi onaj edge boli. Zbog nekih drugih problema bio sam na terapiji MSTom te su mi rekli mnogi doktori da je to od opijata! Ali glavobolju sam imao i prije! Samo nakon uvođenja morfina se je učestalost udeseterostručila! U biti 5,5 dana od tjedna! Navečer ili kadkad u 5 ujutro! Uf te su bile grde! Ali zbog novog lijeka (u biti starog ali se nije prije mogao uvesti) RITALIN glavobolje su isčeznule! Puf! Ok imam ih još ali samo kao neki pritisak koji prođe nakon par udisaja haladnog zraka. Jednom u 45 dana zaboli ali to nije niti 1/20 boli od prije. Pitajte doktore zašto to kod mene je upalilo i dal može se i vama pomoći! Uz to lijek nema teške nuspojave ako se uzme polagano i postepeno. Ritalin za neznance je kopija kokaina, psihostimulans ali slabijeg intenziteta djelovanja: oko 10% od droge kokain. Daje se za narkolepsiju i ADD i ADHD poremečaj u djece i 30% odraslih.
wizard.hannah je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 20:40   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,538
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Zanima me kakvim se metodama rješavate glavobolje, i koje tablete pijete...meni tablete ne pomažu..nijedna skoro, osim onih jakih...pomaže mi jedino san
To je i dokaz da je glavobolja odraz psihičkog i fizičkog umora i da se kao takva liječi, na način da se liječi uzrok koji je doveo do nje

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: glavobolja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114