| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi HELP u Život i Stil forumu; Danas san opipa kuglicu na potiljku s ljeve strane, ima oko cenat-najviše2. mekana kuglica čito sam da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | HELP Danas san opipa kuglicu na potiljku s ljeve strane, ima oko cenat-najviše2. mekana kuglica čito sam da je to onaj dobroćudni tumor lipom neki, otac mi već na ruci ima slićnu stvar i nije mu ništa već puno godina kaže da je to glupost neka. to je pod kožom znaći izvan kože nema znakova da je to ispod al ja to mogu opipat, sad me zanima jel može šta opasno bit jer san se zabrinia
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | Re: HELP Nista jarane nemoj da se sekiras, imao sam isto sranje na i istom mjestu. Moguce da ti se upalila limfna žlijezda ili nes tako. Ja sam imao isto tako, proslo je bez ikakvih posljedica. Samo jedan savjed nemoj da ga diras jer bi se moglo pogorsat ili neznam ti ja sta. Uglavnom to je to... A nije na odmet prosetat do ljekara pa pitat sta je. PEACE
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.