| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi hemeroidi i analni odnos u Život i Stil forumu; Ako osoba ima unutarnje i vanjske hemeroide da li može imati analni sex ili ne,da li je to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: hemeroidi i analni odnos ako osoba ima hemeroide zašto ali ZAŠTO bi uopće netko htio imat analni sex tada, to ne bi ni pomislio pa se ne bi ni zapitao jel opasno! e sad jedino ako se radi o dva muškarca pa je problem ne postojanje druge rupe... hmm, gadna situacija u tom slučaju... šta to pričam! GNJUSNO, zgadio sam si se!!! ![]()
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: hemeroidi i analni odnos Citat:
stvarno ni meni nije jasna potreba za analcem dok netko ima hemeroide.. ili mozda frajer ni ne zna sto je to ![]() Citat:
velis: "kad se krasta probije ide ko po loju" (vic o babi i sexu)
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hemeroidi i analni odnos Pa ako je ona spremna, spremi se i ti, malo vazelina i ka podmazano do muda, ali ako joj bude smetalo imaš onda odmah drugu rupu "susjedu", ili samo na vrh analnog otvora, možeš i jezikom, vidit češ kako je uzbudi toplina jezika.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
![]() |
| Tagovi: analni odnos, hem, hemeroidi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.

stvarno ni meni nije jasna potreba za analcem dok netko ima hemeroide.. ili mozda frajer ni ne zna sto je to