| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Hoću pomoc!! Zub me boli u Život i Stil forumu; Dajte ljudi neke rijeci podrske. Zub me jebeno boli, progutao vec Ketonal (jedino kaj sam nasao doma), ali ne pomaze. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoću pomoc!! Zub me boli Dajte ljudi neke rijeci podrske. Zub me jebeno boli, progutao vec Ketonal (jedino kaj sam nasao doma), ali ne pomaze. A kurcu fala isao kod zubara da me rijesi muke i naravno jos gore stanje. Mrzim zubare!!! Dajte predlozite nekog normalnog zubara...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hoću pomoc!! Zub me boli Di? Na zub ili u sebe? Ak u sebe bum pozval ekipu pa dernek do jutra. Samo ako nadjem jel' ostalo sta rakije od jesenas ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 621
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hoću pomoc!! Zub me boli Citat:
pa u sebe, naravno!!! ![]()
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hoću pomoc!! Zub me boli Ajoooj, ne znas sta je gore, rakijetina ili zubobolja. Ak nist drugo zaboravis koliko te boli zub jer vise apsolutno ne osjecas u ustima, grlu, zdrijelu, zeludcu. Osjecas jedino kako te sve przi.
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Hoću pomoc!! Zub me boli tuci glavom o zid....kad tad se onesvijesitis, a kad dodjes sebi, toliko te boli glava da ne mislis vise na zub... a sad ozbiljno - a da ga izvadis?
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hoću pomoc!! Zub me boli Joj, nemoj nipošto vadit zub, bolje se cimaj sto puta kod zubara ili ga operiraj ili šta. Bol od intervencije će proć a jednom kad izvadiš zub cele ti desni postanu osetljivije! |
| | |
![]() |
| Tagovi: zubobolja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.