| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Hoću pomoc!! Zub me boli u Život i Stil forumu; akupunktura...pomoglo mojoj baki, na kraju ga nije trebala vaditi a kao bio je već gotov... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Hoću pomoc!! Zub me boli Citat:
Vjerojatno je imala nevralgitis (valjda se tako zove na hrvatski) koji je moguce rijesiti nekakvom akopunkturom koja kao cilj ima smanjenje bola ili sl. Ali ako je bila u pitanju paradontoza ili kakav karijes, cisto sumnjam da je to ista pomoglo. Ako je zub "trul" (karijes), ne moze se vise remineralizirati i tu nikakve iglice ne pomazu. Isto tako ako je klimav zbog toga sto mu fali podrska alveolarnog grebena (kosti) nije da ce joj akopunktura napraviti novi sloj kosti i sva vlakna koja imaju funkciju pordske zuba. Akopunktura je dobra, ali ne lijeci neizljecivo
__________________ Be the change you want to see! Gandhi | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 131
![]() | Re: Hoću pomoc!! Zub me boli Evo nešto provjereno za sve koga boli zub- KLINČIĆI. Ima ih u svakom dućanu 100% učinkovito.Kada te zaboli zub staviš u usta par komada oko tog zuba i osjetiš kako bol prolazi,učinkovito je i zaliti vrućom vodom desetak komada i kada se malo ohladi ispirati.Ima jedna mana,ako svaki put kada te zub zaboli to napraviš kada konačno smogneš hrabrosti da dođeš do zubara skoro sigurno ti je za vađenje.... ![]()
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Hoću pomoc!! Zub me boli mene noćas tako bolio zub da me probudio usred noći ![]() šta je najluđe zub je zdrav al ga je moja čorava,nagluha i stara zubarka uništila potpuno!!ona vidi jednu točkicu i izbuši pol zuba ![]() prije sam čak voljela ić kod zubara al od kad mi je ona, imam takve fobije!! ![]() čak sam bila završila na hitnoj neku večer i lik mi je rekao da je fakat napravila sranje od zdravog zuba... ![]() i _tea_, kaj fakat to pomaže?!malo mi se čini nevjerojatnim... ![]() meni u najgorim trenucima ni voltaren,ni ketonal,ni panadol ni qurac ni palac ne pomažu ![]()
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,792
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hoću pomoc!! Zub me boli A da promjeniš zubara? I zajebi ove zubare preko socijalnog. Ja u zadnjih 2 godine idem kod privatnog. dođem ko gospodin čovjek, sve fino ljubazno, zgodna ženka kao med. sestra, lik me svaki put pita hoću li injekciju, vidim da se trudi i da te ne želi iz ordinacije frknuti van što brže. Ne košta me bez obzira sto je privatni ko sv. Petra kajgana i na kraju dobijem fino povrat poreza koji mi pokrije pokoju seansu. Čak mi je tak OK da sam se odlučio sve one "željezne" plombe zamjeniti "bijelim".
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 131
![]() | Re: Hoću pomoc!! Zub me boli Citat:
__________________ Neko to od gore vidi sve... | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Hoću pomoc!! Zub me boli kad mene zub stisne tu nema pomoci osim inekcija u meso pa sve utrne na sat vrimena... inace mos sve to obisit macku o rep, btw, ako vadite zub odite kod nekog strucnog jer ja san isa kod privatnice koje je izgleda bojala se vadit zub, pa mi ga je samo rasklimala i rekla da ce on ispast, na kraju se zub jos jace primija i nakon nekih godinu(to je bilo prije godinu dana) mi je poceja naticat jako brzo na kraju je doslo do tog da mi je navecer oko bilo sklopljeno i po face nateknute ma san u nedilju navecer u dubravu na stomatologiju, onda su mi probusili gnojnu kesicu, a to je bila jaaako neugodna bol jer mi je prcka po zivcu a posto je sve bilo nakupljeno tu nisan moga dobit inekciju, samo mi je znoj izbija na celo, nakon toga san mora piti antibiotike i onda nakon tjedan dana na vadjenje zuba, al decki u dubravi stvarno to obave kranje profesionalno i kvalitetno, svaka cast i sve je mladi kadar
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: zubobolja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:00.