| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Humani papiloma virus (HPV) u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun daj da čujem..pa neka imunodeficijente osobe prestanu postojati na ovome svijetu ta terapija nije liječenje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ta terapija nije liječenje i nije izlječenje nego nadomjesna posebno da donekle oslabljenom imunom sustavu u određenim situacijama inače zdravog organizma pomogne da se obrani
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Humani papiloma virus (HPV) Citat:
to je trik farmakološke industrije zdrav organizam će se ionako sam obraniti
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08 Lokacija: vrli novi svijet
Poruka: 9
![]() | Re: Humani papiloma virus (HPV) Baš je zakon ova tema, već dulje vrijeme čitam o hpv-u jer sam nedavno saznala da mi dečko ima hpv,naime on nije imao pojma o tome niti ništa nije skužio dok ja nisam primjetila sitne bradavice na njegovom spolovilu i odmah sam znala o čemu se radi te da su kondilomi u pitanju.Odmah sam išla ginekologu provjeriti se jer mi je on prvi partner no samnom je sve u redu.Jedino on još i dalje ide na elektrokoagulacije i to nikako da stane ,iz početka su mu ti kondilomi rasli na očigled,imao ih je na anusu i penisu...no tako to ide kada mjenjaš partnere... Jedina stvar koja mi nije jasna je to što smo mi već nekoliko god.skupa i nikada ništa nisam primjetila do tada a to je bilo prije nekoliko mjeseci...Koliko uopće može trajati inkubacija da bi se taj virus aktivirao?Ja sam neprestano u strahu radi toga...Užas,uvijek nedužni stradavaju...Čuvajte se ljudi...
__________________ ...show them no fear!...show them no pain... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Humani papiloma virus (HPV) inkubacija HPV-genitalnih infekcija relativno je duga i traje od 2 do 9 mjeseci, premda u literaturi postoje i podaci koji navode mogući raspon inkubacije od 6 tjedana do nekoliko godina...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolest, hpv, mus karci, spolna, virus, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.