Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Humani papiloma virus (HPV) u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun daj da čujem..pa neka imunodeficijente osobe prestanu postojati na ovome svijetu ta terapija nije liječenje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-08, 22:53   #31 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Humani papiloma virus (HPV)

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
daj da čujem..pa neka imunodeficijente osobe prestanu postojati na ovome svijetu
ta terapija nije liječenje i nije izlječenje nego nadomjesna posebno da donekle oslabljenom imunom sustavu u određenim situacijama inače zdravog organizma pomogne da se obrani
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 23:01   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto
Re: Humani papiloma virus (HPV)

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
ta terapija nije liječenje i nije izlječenje nego nadomjesna posebno da donekle oslabljenom imunom sustavu u određenim situacijama inače zdravog organizma pomogne da se obrani
hehehe
to je trik farmakološke industrije
zdrav organizam će se ionako sam obraniti

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 00:15   #33 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika air raid sirene

Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 9
air raid sirene se izdvaja iz mase

Baš je zakon ova tema, već dulje vrijeme čitam o hpv-u jer sam nedavno saznala da mi dečko ima hpv,naime on nije imao pojma o tome niti ništa nije skužio dok ja nisam primjetila sitne bradavice na njegovom spolovilu i odmah sam znala o čemu se radi te da su kondilomi u pitanju.Odmah sam išla ginekologu provjeriti se jer mi je on prvi partner no samnom je sve u redu.Jedino on još i dalje ide na elektrokoagulacije i to nikako da stane ,iz početka su mu ti kondilomi rasli na očigled,imao ih je na anusu i penisu...no tako to ide kada mjenjaš partnere...
Jedina stvar koja mi nije jasna je to što smo mi već nekoliko god.skupa i nikada ništa nisam primjetila do tada a to je bilo prije nekoliko mjeseci...Koliko uopće može trajati inkubacija da bi se taj virus aktivirao?Ja sam neprestano u strahu radi toga...Užas,uvijek nedužni stradavaju...Čuvajte se ljudi...
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 00:20   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

inkubacija HPV-genitalnih infekcija relativno je duga i traje od 2 do 9 mjeseci, premda u literaturi postoje i podaci koji navode mogući raspon inkubacije od 6 tjedana do nekoliko godina...
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 01:13   #35 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika air raid sirene

Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 9
air raid sirene se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
inkubacija HPV-genitalnih infekcija relativno je duga i traje od 2 do 9 mjeseci, premda u literaturi postoje i podaci koji navode mogući raspon inkubacije od 6 tjedana do nekoliko godina...
...fino...
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 17:58   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,561
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Virus je to...može biti miran i desetljećima, a onda dođe do malog pada imuniteta i eto problema...odma baka pita dedu po kojoj je to "skako"!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 21:59   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-08
Poruka: 2
VenusDomina se izdvaja iz mase

danas se--budimo realni--stravicno puno ljudi jebe i lize bez ikakve zastite i jos vise njih nema pooooojma o splnim bolestima.
VenusDomina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 22:03   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

To je istina.

Ali isto tako je istina da ti niti kondom nije neka zaštita jer HPV možeš prenijeti i sa kondomom (barem za visokorizični sam sigurna).
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bolest, hpv, mus karci, spolna, virus, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108