| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Idete li u solarij? u Život i Stil forumu; Ako idete, koliko često idete, na koliko minuta, u kakav solarij (stojeći, ležeći, jači, slabiji....) Koliko prije ljeta krećete ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Idete li u solarij? Ako idete, koliko često idete, na koliko minuta, u kakav solarij (stojeći, ležeći, jači, slabiji....) Koliko prije ljeta krećete ili možda idete cijele godine? Koliko pocrnite kad idete i kako brzo pocrnite? Hajde, baš me zanima...i od cura i od dečki, jer čujem da i kod dečki sve više to postaje moda ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-06 Godina: 28
Poruka: 224
![]() | Re: Idete li u solarij? ja neidem u solarij al nemam nist protiv onih koji idu...sam nek paze na zracenja...a danas su svi više umjetno crni nego prirodno...sta ces, "moda"... ...umjetno crn, umjetne sise, umjetni nokti, umjetne lasi, umjetni nos i usne, sve umjetno ....steta jedino nikak još da "pamet" postane umjetna....valjda ce i to jednog dana...
__________________ rad,rad i samo rad!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idete li u solarij? Idem u najbolji solarij - prirodni. Odeš svaki dan na more uru-dvije i evo te solariranog... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idete li u solarij? Ma znam... to te ja malo trzam... šta ću... evo baš sam danas bio u prirodnom solariju jedno 45 min... samo nije bilo sunca, bilo je oblačno pa nisam baš uhvatio boje A inače mi je taj solarij bez veze... gubljenje vremena i love
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idete li u solarij? ma kakav najbolji solarij...pa solarij i služi za pripremu za ovo prirodno sunce...da stvori nekakvu podlogu da ne izgoriš...ja idem samo preko ljeta jer sam bijele puti...a ljepše koža izgleda ako je brončana
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Idete li u solarij? Citat:
![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Idete li u solarij? I solarij i prirodno sunce samo prave štetu oštećujući kožu. Mi uvjek moramo smatrati modernim nešto što je napredniji dio planeta već odbacio. Postoje kvalitetne kreme kojima možete kožu tonirati po želji. Možete recimo pogledati ovo: http://www.hzjz.hr/novosti.php?id=12883 http://www.ljepota.info/solariji.htm http://www.health.nsw.gov.au/health-...C-5945-BSN.pdf |
| | |
![]() |
| Tagovi: idete, solarij |
« Lijekovi
|
izgorila sam! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.

Hajde, baš me zanima...i od cura i od dečki, jer čujem da i kod dečki sve više to postaje moda 

:
Nemoj mi opet prisjedat na muku