Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Idete li u solarij? u Život i Stil forumu; ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je neven za zbilju peder i da mu se dečko zove žorž bez ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-06-06, 20:56   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,251
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Idete li u solarij?

ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je neven za zbilju peder i da mu se dečko zove žorž bez zajebancije
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 21:06   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Godina: 20
Poruka: 154
JeLeNa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku JeLeNa

ja sam u nekom časopisu čitala da je živio u stanu sa svojim best "frendom" ni manje ni više nego francuskim vizažistom i da ga je napustio zbog neke svađice (vjerojatno mu je uzeo njegovu kremicu ,kako strašno ,kako se samo usudio?????' )
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 21:07   #33 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,772
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: JeLeNa
ja sam u nekom časopisu čitala da je živio u stanu sa svojim best "frendom" ni manje ni više nego francuskim vizažistom i da ga je napustio zbog neke svađice (vjerojatno mu je uzeo njegovu kremicu ,kako strašno ,kako se samo usudio?????' )
ma maznuo mu je vazelin

slay je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 21:15   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Godina: 20
Poruka: 154
JeLeNa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku JeLeNa

ma kremu za depilaciju...
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 22:05   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,251
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ma kremu za lice
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 19:38   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 22
Poruka: 80
chocolate se izdvaja iz masechocolate se izdvaja iz mase

Ne idem. Koža mi je i bez toga dovoljno suha! Po sunčanom vremenu uhvatim boje kad se vozikam biciklom. Često koristim losion za samotamnjenje. Hidratizira mi kožu, a na taj način neosunčani dijelovi isto ulove nešto boje...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 00:22   #37 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,334
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Idem. Volim ic u solarij u proljece da dobijem boju prije nego odem na plazu.
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 00:23   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Bila sam ali mi izašle neke mrlje po nogama. Nikad više.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 00:27   #39 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,465
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

ne idem, ne stanem unutra!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 00:32   #40 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,494
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Bila sam ali mi izašle neke mrlje po nogama. Nikad više.
Meni je madež ispod sise prvo pocrvenio pa pobijelio okolo a ja tupača i dalje išla, samo sam preko toga zalijepila flaster... ne znam hoću li ove godine opet ići.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: idete, solarij

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 09-05-04 20:02

Trenutno vrijeme na forumu: 22:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113