| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Idete li u solarij? u Život i Stil forumu; Bolje kombinirajte stojeći i ležeći, jer u stojećem potamne uglavnom najviše dekolte, lice, ruke i ramena... a za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idete li u solarij? Bolje kombinirajte stojeći i ležeći, jer u stojećem potamne uglavnom najviše dekolte, lice, ruke i ramena... a za leđa i donji dio je bolji ležeći, bar koliko ja znam ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idete li u solarij? Imas pravo, u faci je najcrnija. Koristi li koja od vas onu kremu koja zadrzava boju? Prosle godine je nisam kupila , jer mi se cinilo uzasno puno dat 200 kn, za tako malu tubicu. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #54 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idete li u solarij? A jbg, preksutra idem, pa je vec kasno... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idete li u solarij? Da, nikad nije kasno. Tnx na savjetu, to za betakaroten nisam znala... ![]()
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Idete li u solarij? jel postoji ikakav proizvod s beta-karotenom, a da to nisu kapsule/tablete? sumece tablete? nesto lijevo? krekeri s beta-karotenom? LOL
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idete li u solarij? Citat:
![]() E stvarno! Svašta sam čitala ali ovako nekaj...e zaista ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: idete, solarij |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:12.