| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi ispucani vrhovi u Život i Stil forumu; e sto posto je ovih tema bilo....ali eto zanima me....jel znate nešto,neki dobar šampon ili kremu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 5
![]() | e sto posto je ovih tema bilo....ali eto zanima me....jel znate nešto,neki dobar šampon ili kremu...neznam...nešto za ispucane vrhove...ja sam kosu dosta ravnala i užasno mi je spucana,a regeneratori ne pomažu...nemojte se sad smijat i vrijeđat da su bile te teme,ja ljepo pitam ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ispucani vrhovi Tema nije bila. A jedino rješenje je šišanje. Tužno ali istinito. Ove sve kremice, regeneratori i sl. ti ništa neće pomoći samo ćeš izmjenjati sve živo na svojoj glavi i dobiti prhut. Meni je kosa prije jako pucala, zbog minivala, pa ravnanja, pa fena, neredovitog odlaženja frizeru... i pokušavala sam sve, jedino pomaže šišanje. ![]() Sad je O.K. uprkos svakodnevnom mučenju dotične ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ispucani vrhovi To ne bitno za rast kose. U biti što dulje imala ispucanu kosu onda će više i više pucati, tako da ćeš morati više i više rezati. I naravno da će ti kosa biti sve kraća.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ispucani vrhovi Redovito podrezivanje vrhova i čest pakung i maska za kosu (imaš i ono šišanje vrućim škarama, navodno to sprječava pucanje, a sad neznam koliko to i je djelotvorno). Imaš kupiti one zaštitne kreme (u dm) kaj se stavljaju na kosu prije sušenja fenom da manje puca. Dobre su.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar
Poruka: 119
![]() | Re: ispucani vrhovi Evo ja sam upravo došla od frizerke. Idem uvijek kod iste i ona već zna moju kosu. Šišam se skoro svaki put, ali na način da ja niti na primjetim da me je šišala, samo mi malo škarama prođe po vrhovima. Na ovaj način riješila sam se ispucane kose iako se i peglam i farbam, a i raste mi brže nego prije. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: ispucani vrhovi ja sam dugo mislila da silikonsko ulje pomaže i stavljala ga svakodnevno da mi obnovi kosu.....pitala frizerku....rekla je da samo pomaže u estetskom smislu,nema nikakav terapeutski učinak....a i onda sam skužila da to i na nekim silikonskim uljima i piše....˝proizvod nema terapeutski učinak˝.... prirodna ulja su vam za to najbolja....maslinovo,orahovo za tamniju kosu i za one sa svjetlijom kosom čičkovo...stvarno djeluje.....jednom tjedno si to stavljajte na kosu,primijetit ćete razliku... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ispucani vrhovi Ja imam sva ta prirodna ulja i koristim čičkovo, jer mi je kosa užasno odpadala zbog minivala i sličnih mučenja (sva sreća da ju još ne farbam). I zaista je jako dobro ako vam kosa otpada, ali oprezno sa doziranjem- previše toga i kosa je masna kao da ju niste oprale.
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:18.