Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Izbjeljivanje zubiju u Život i Stil forumu; Da li ste izbjeljivali zube,gdje i koliko ste to platili??...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-11-07, 22:56   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-07
Godina: 24
Poruka: 56
radiolog-hr se izdvaja iz mase
Talking Izbjeljivanje zubiju

Da li ste izbjeljivali zube,gdje i koliko ste to platili??
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 00:45   #2 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: Izbjeljivanje zubiju

vaznija mi je caklina nego snjezno bijeli zubi..makar dugo ih nisam castio pranjem..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 14:32   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

pitala ja svog zubara, kaže da dosta uništava caklinu i moraš ić svaka 2mj jer se zubi vračaju u svoju prirodnu boju. i npr.kad ti stavi plombu a zubi su ti izbjeljeni - mora ti staviti tako svijetlu plombu i kako zubi postupno vračaju svoju boju-vidi ti se ta svijetlija plomba! ne bi preporučila..
radije koristi sodu 3-4 puta mjesečno! isto izbjeljuje a nije tako štetna!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 14:38   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,198
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
radije koristi sodu 3-4 puta mjesečno! isto izbjeljuje a nije tako štetna!
Nevalja ni sodu više od 1-2 puta mjesečno...
We're going home with the championship.
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 14:40   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam izbjeljivala jedinice prije dvije-tri godine. Zato kaj su mi bile tamnije od drugih zuba i jako sam zadovoljana s tim, mada mislim da bi sad trebala opet otići.
Išla sam nekoliko puta. Prvo mi je stavio neku tekućinu preko njih, morala sam čekati 5-10 minuta, pa isprati. I rezultati odmah se vide. Išla sam 3-4 puta. Koštalo je nekih 500 kn sve skupa.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 14:41   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

e to ti nebi znala, na mene ova 3-4 puta nemaju nikakav kontra efekt.. miješam sodu sa još jednim otapalom na prirodnoj bazi od Vademecuma pa mi ništa nije bilo.. ne koristim čistu sodu..
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 16:01   #7 (permalink)
Starter

Talking Re: Izbjeljivanje zubiju

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja sam izbjeljivala jedinice prije dvije-tri godine. Zato kaj su mi bile tamnije od drugih zuba i jako sam zadovoljana s tim, mada mislim da bi sad trebala opet otići.
Išla sam nekoliko puta. Prvo mi je stavio neku tekućinu preko njih, morala sam čekati 5-10 minuta, pa isprati. I rezultati odmah se vide. Išla sam 3-4 puta. Koštalo je nekih 500 kn sve skupa.
Da li ti je rekao stomatolog kako se zove to s čim ti je izbjeljivao zube.....i da li to ima svaki stomić ili samo neki privatnici??
Jer koliko ja znam,postoji i nekakvo lasersko izbjeljivanje zubiju kao i postavljanje neke smjese (ne znam kakve) na zube pa su ti doživotno bijeli......
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 16:10   #8 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ne nije mi rekla kako se zove, samo znam da je nešto novo i nešto skroz super. Pa je ona to isprobala na meni. Ja sam doslovno gledala kako mi zubi postaju bjelji. Super stvarčića.

I čak nije bilo kod privatnog stomatologa nego kod ovog... samo kaj sam ja to nadoplatila.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 16:16   #9 (permalink)
Starter

Talking Re: Izbjeljivanje zubiju

Baš super,drago mi je da si zadovoljna...ajde ako budeš išla ubrzo kod stomića pa ga pitaj kak se zove..
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 16:20   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,198
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Stomić
We're going home with the championship.
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izbjeljivanje, zubi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103