| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Izbjeljivanje zubiju u Život i Stil forumu; Da li ste izbjeljivali zube,gdje i koliko ste to platili??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju pitala ja svog zubara, kaže da dosta uništava caklinu i moraš ić svaka 2mj jer se zubi vračaju u svoju prirodnu boju. i npr.kad ti stavi plombu a zubi su ti izbjeljeni - mora ti staviti tako svijetlu plombu i kako zubi postupno vračaju svoju boju-vidi ti se ta svijetlija plomba! ne bi preporučila.. radije koristi sodu 3-4 puta mjesečno! isto izbjeljuje a nije tako štetna!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju Ja sam izbjeljivala jedinice prije dvije-tri godine. Zato kaj su mi bile tamnije od drugih zuba i jako sam zadovoljana s tim, mada mislim da bi sad trebala opet otići. Išla sam nekoliko puta. Prvo mi je stavio neku tekućinu preko njih, morala sam čekati 5-10 minuta, pa isprati. I rezultati odmah se vide. Išla sam 3-4 puta. Koštalo je nekih 500 kn sve skupa.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju e to ti nebi znala, na mene ova 3-4 puta nemaju nikakav kontra efekt.. miješam sodu sa još jednim otapalom na prirodnoj bazi od Vademecuma pa mi ništa nije bilo.. ne koristim čistu sodu..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 24
Poruka: 56
![]() | Citat:
Jer koliko ja znam,postoji i nekakvo lasersko izbjeljivanje zubiju kao i postavljanje neke smjese (ne znam kakve) na zube pa su ti doživotno bijeli...... ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju Ne nije mi rekla kako se zove, samo znam da je nešto novo i nešto skroz super. Pa je ona to isprobala na meni. Ja sam doslovno gledala kako mi zubi postaju bjelji. Super stvarčića. I čak nije bilo kod privatnog stomatologa nego kod ovog... samo kaj sam ja to nadoplatila.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbjeljivanje, zubi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.