Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Izbjeljivanje zubiju u Život i Stil forumu; Nikad...draži su mi ovaki crni i truljavi......

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-12-07, 17:23   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Izbjeljivanje zubiju

Nikad...draži su mi ovaki crni i truljavi...
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 17:45   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Čujem da od cigareta i kave zubi postanu tamniji.
Ne trošim ni jedno ni drugo, ali me zanima, jel to točno?
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 17:52   #13 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,174
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

je, točno je

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 17:54   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,232
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja sam kavopijac pa mi zubi nisu potamnili
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 17:55   #15 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,989
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

moras vishe piti...

a meni su nekak zeleni..kao da imam alge po njima..je to normalno?
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 17:56   #16 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Vjeruj ne mogu piti više kave nego što pijem..
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 18:08   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Vjeruj ne mogu piti više kave nego što pijem..
Nema veze s ovom temom, ali svi koji redovito piju puno kave, kažu da ih jako boli glava ako je ne popiju na vrijeme. S vremenom ih glava boli pio-ne pio. (vidio sam tvoju temu o glavobolji)
Ja ne pijem kavu, glavobolja mi je nepoznata stvar, ali to sam ja. Možda je slučajno
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 18:31   #18 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Dar naprosto živiš prezdrav život. De uzmi si malo gušta, popij dvije litre bambusa subotom i popuši kutiju cigareta. Hebeš zube i zdravlje, ko da ćeš vječno živiti.
Ajde molim te...

Ja pijem, pušim, kavu ločem... pa opet mislim da to nema nikakvog utjecaja na moje zdravlje, a i ako ima-boli me briga. Neću vječno i neću zauvijek biti 23
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 18:36   #19 (permalink)
Cobeta

Moja jedina nezdrava navika je ispijanje kave.. ali nema veze sa mojom glavoboljom

Glavobolje su mi počele kad sam bila mala, kad je i rat počeo
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 19:20   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Dar naprosto živiš prezdrav život. De uzmi si malo gušta, popij dvije litre bambusa subotom i popuši kutiju cigareta. Hebeš zube i zdravlje, ko da ćeš vječno živiti.
Ajde molim te...

Ja pijem, pušim, kavu ločem... pa opet mislim da to nema nikakvog utjecaja na moje zdravlje, a i ako ima-boli me briga. Neću vječno i neću zauvijek biti 23
Ne živim ja prezdrav život. To je sigurno. Mogao bi zdravije ali
Imam ja puno svojih poroka i gušta.
S ovim jebeš zube i zdravlje se ne slažem.
Nemoj me moliti...

Nećemo vječno živjeti?
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izbjeljivanje, zubi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108