| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Izbjeljivanje zubiju u Život i Stil forumu; Nikad...draži su mi ovaki crni i truljavi...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Izbjeljivanje zubiju je, točno je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju Nema veze s ovom temom, ali svi koji redovito piju puno kave, kažu da ih jako boli glava ako je ne popiju na vrijeme. S vremenom ih glava boli pio-ne pio. (vidio sam tvoju temu o glavobolji) Ja ne pijem kavu, glavobolja mi je nepoznata stvar, ali to sam ja. Možda je slučajno ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju Dar naprosto živiš prezdrav život. De uzmi si malo gušta, popij dvije litre bambusa subotom i popuši kutiju cigareta. Hebeš zube i zdravlje, ko da ćeš vječno živiti. Ajde molim te... ![]() Ja pijem, pušim, kavu ločem... pa opet mislim da to nema nikakvog utjecaja na moje zdravlje, a i ako ima-boli me briga. Neću vječno i neću zauvijek biti 23 ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju Citat:
Imam ja puno svojih poroka i gušta. S ovim jebeš zube i zdravlje se ne slažem. Nemoj me moliti... ![]() Nećemo vječno živjeti? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbjeljivanje, zubi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.