| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Izbjeljivanje zubiju u Život i Stil forumu; pa jel vi perete opće zube? ja perem dvaput dnevno od kad znam za sebe i nisam ni pomišljo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju pa jel vi perete opće zube? ja perem dvaput dnevno od kad znam za sebe i nisam ni pomišljo ić na izbjeljivanje jer su mi bijeli zubi skroz uzmite si rađe četkicu sa tvrdim gornjim dijelom i ide bez frkse
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju Citat:
![]() Nisam rekla da jebeš nego da nije potrebno toliko oko toga dizati prašine, te nemoj ovo, nemoj ono... ma daj ohebite od mene ![]() Nećemo vječno živjeti u tijelu za koje se toliko brinemo (a duša je negdje na zadnjem mjestu). No dobro... | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju Ja pijem jako puno kave, nisam neki česti pušač (ok zapalim ali...evo sad nisam ni jednu prek vikenda), perem zube 2 - 3 x dnevno, ponekada se desi i 4...i više brinem da su zdravi nego snježno bijeli, a ne žalim se na njih. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju Ja pijem dosta kave, a zubi su mi svejedno snježno bijeli. Mislim da to ipak ovisi od osobe do osobe, kao i o kvaliteti zuba. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju ja gutam po 3 litre sperme ups mlijeka na dan pa mi uvijek iz usta smrdi koda kroz njih i jedem i serem...ne kužim!!!a još su mi i žuti..................................................P.S. šalim se..inače mrzim pedere...majkemi |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju Ne živim baš prezdrav život. Ima ih ima. Kako sam rekao i poroka i gušta. Pa ti me uopće ne poznaš. Motori čak ne spadaju u poroke ![]() Citat:
![]() Ja se znam jako dobro zabavljat | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Izbjeljivanje zubiju nisam bio kod 'stomicha' od osnovne... zube operem jednom dnevno... i to ne uvjek redovito! zubi su mi ni blistavo bjeli a ni žuti mada pušim previše i pijem ko smuk... nemam ni jednu plombu vishe, godinama sam 'zaradio' rupe na stražnjim zubima tak da mi je jedna od novogodišnjih odluka>> kod zubara više!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju ja sam dogovorena za 14.1.izbjeljivanje i takodjer pitah tetu zubarku hoce puno nastetiti caklini,ona mi rece da sad imaju neke bolje metode...na tom smo ostali... jos mi ni cijenu nije rekla |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 339
![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju Moj prijatelj ortodont savjetuje da ne kupujete kojekakve izbjeljivace zubiju tipa ovih sto se reklamiraju u tv-prodaji ili slicno,vec da jednostavno odete kod privatnog zubara ili svog zubara u drzavnoj zubarskoj ordinaciji i jednostavno zatrazite izbjeljivanje |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Izbjeljivanje zubiju Izbjeljuje se sa razno raznim sredstvima na bazi peroksida kao sto je karbamidni peroksid... Izbjegavajte maskice kupljene u ljekarni (white strips) jer one osim sto izbijele zube, izbijele i desni na 3-5 dana. Kod stomatologa se to ne desava jer se gel aplicira individualno na svaki zub. U principu nema razlike u sastojcima tih maskica i gela kod stomatologa, ista stvar samo sto je u maskicama manja koncentracija pa treba vise aplikacija. |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbjeljivanje, zubi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:58.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.