Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Izbjeljivanje zubiju u Život i Stil forumu; pa jel vi perete opće zube? ja perem dvaput dnevno od kad znam za sebe i nisam ni pomišljo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-12-07, 19:40   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Izbjeljivanje zubiju

pa jel vi perete opće zube?

ja perem dvaput dnevno od kad znam za sebe i nisam ni pomišljo ić na izbjeljivanje jer su mi bijeli zubi skroz

uzmite si rađe četkicu sa tvrdim gornjim dijelom i ide bez frkse
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 20:49   #22 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ne živim ja prezdrav život. To je sigurno. Mogao bi zdravije ali
Imam ja puno svojih poroka i gušta.
S ovim jebeš zube i zdravlje se ne slažem.
Nemoj me moliti...

Nećemo vječno živjeti?
Koji bi to tvoji bili poroci osim motora?

Nisam rekla da jebeš nego da nije potrebno toliko oko toga dizati prašine, te nemoj ovo, nemoj ono... ma daj ohebite od mene

Nećemo vječno živjeti u tijelu za koje se toliko brinemo (a duša je negdje na zadnjem mjestu). No dobro...
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 21:19   #23 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja pijem jako puno kave, nisam neki česti pušač (ok zapalim ali...evo sad nisam ni jednu prek vikenda), perem zube 2 - 3 x dnevno, ponekada se desi i 4...i više brinem da su zdravi nego snježno bijeli, a ne žalim se na njih.
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 23:22   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,059
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Ja pijem dosta kave, a zubi su mi svejedno snježno bijeli. Mislim da to ipak ovisi od osobe do osobe, kao i o kvaliteti zuba.
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 23:46   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Ja pijem dosta kave, a zubi su mi svejedno snježno bijeli. Mislim da to ipak ovisi od osobe do osobe, kao i o kvaliteti zuba.
ja gutam po 3 litre sperme ups mlijeka na dan pa mi uvijek iz usta smrdi koda kroz njih i jedem i serem...ne kužim!!!a još su mi i žuti..................................................P.S. šalim se..inače mrzim pedere...majkemi
car_zgd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 08:25   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Dar naprosto živiš prezdrav život. De uzmi si malo gušta
Ne živim baš prezdrav život.

Citat:
Koji bi to tvoji bili poroci osim motora?
Ima ih ima. Kako sam rekao i poroka i gušta. Pa ti me uopće ne poznaš.

Motori čak ne spadaju u poroke

Citat:
...popij dvije litre bambusa subotom i popuši kutiju cigareta. Hebeš zube i zdravlje, ko da ćeš vječno živiti.

Ja se znam jako dobro zabavljat
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 09:21   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 488
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

nisam bio kod 'stomicha' od osnovne...
zube operem jednom dnevno... i to ne uvjek redovito!
zubi su mi ni blistavo bjeli a ni žuti mada pušim previše i pijem ko smuk...
nemam ni jednu plombu vishe, godinama sam 'zaradio' rupe na stražnjim zubima tak da mi je jedna od novogodišnjih odluka>> kod zubara više!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 19:36   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

ja sam dogovorena za 14.1.izbjeljivanje i takodjer pitah tetu zubarku hoce puno nastetiti caklini,ona mi rece da sad imaju neke bolje metode...na tom smo ostali...
jos mi ni cijenu nije rekla
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 20:40   #29 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-12-07
Godina: 20
Poruka: 339
Cudomix

Moj prijatelj ortodont savjetuje da ne kupujete kojekakve izbjeljivace zubiju tipa ovih sto se reklamiraju u tv-prodaji ili slicno,vec da jednostavno odete kod privatnog zubara ili svog zubara u drzavnoj zubarskoj ordinaciji i jednostavno zatrazite izbjeljivanje
Cudomix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 20:54   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-02-08
Godina: 22
Poruka: 275
_Sylar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Sylar_

Izbjeljuje se sa razno raznim sredstvima na bazi peroksida kao sto je karbamidni peroksid...
Izbjegavajte maskice kupljene u ljekarni (white strips) jer one osim sto izbijele zube, izbijele i desni na 3-5 dana. Kod stomatologa se to ne desava jer se gel aplicira individualno na svaki zub. U principu nema razlike u sastojcima tih maskica i gela kod stomatologa, ista stvar samo sto je u maskicama manja koncentracija pa treba vise aplikacija.
_Sylar_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izbjeljivanje, zubi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108