| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Izbjeljivanje zubiju u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: cocopuff ja sam dogovorena za 14.1.izbjeljivanje i takodjer pitah tetu zubarku hoce puno nastetiti caklini,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju kak se to izbjeljuje sa sodom?
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Izbjeljivanje zubiju Meni su zbui sivi od Coca-Cole valjda Ali stvarno su mi sivi nisu onako jako sivi nego onako bijeli ali malo sivkasti Ali nisu mi zuti a rado bih isao na izbjeljivanje..
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Izbjeljivanje zubiju Citat:
![]()
__________________ Be the change you want to see! Gandhi | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 340
![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju Najbolje je izbjeljivati zube prirodno... Što prirodnije... Dakle, ja preporučujem sodu bikarbonu koja se koristi za kolače, tijesta i sl. Ipak, nije dobro koristiti svaki dan, jer ipak je to kiselina koja može naštetiti caklini. Jednom tjedno stavite na četkicu zajedno sa pastom za zube i nakon nekoliko vremena, rezultati bi trebali biti vidljiviji. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Izbjeljivanje zubiju Citat:
nebih preporucio, time se caklina prilikom cetkanja trosi vise nego uobicajenim cetkanjem sa zubnom pastom, pogotovo u predjelu vrata zuba gdje je caklina najtanja nakon cega se javlja hipersenzibilnost zuba na termicke i kemijske podrazaje (toplo-hladno, slatko-kiselo) ali isto tako veci rizik karijesa.Jedino priznato izbjeljivanje je ono sa peroxidima, ovo ostalo je sve rekla kazala... PS. pasta za zube se koristi samo na žvačnim plohama
__________________ Be the change you want to see! Gandhi | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju ja sam joj platila 1500kn...sad ne znam jel to svuda jednako... za jednu nijansu mi posvijetlila,uopce se ni ne primjeti... nije htjela vise,ja sam si brijala kak ce mi bljestat iz usta... valjda to ovisi od zubara do zubara...ona meni kaze da mi vise ne treba,pa sad... tek sam sad skuzila opet ovu temu ![]() |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Hvala na pitanju, dobra mi je lokacija
Poruka: 531
![]() ![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju Citat:
) imaš pravo,, neki izbjele zube, da kad se nasmiju misliš da čovjek ima svjetionik u ustima, više onda to liči na protezu nego na normale lijepe zube
__________________ Nije lijepo ono za što nam kažu da je lijepo. Lijepo je ono što se nama sviđa | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 46
![]() | Re: Izbjeljivanje zubiju ja sam bas neki dan pricala sa zubarom o tome- on kaze da postoje 2 nacina: 1. kemijski-sto je efikasnije, ali skuplje i stetnije 2. sodom bikarbonom - jeftinije, zdravije, ali nema ucinka da se zube izbijele skroz, nego vise skidanje gornjeg sloja,naslaga, poliranje, uklanjanje kamenca.. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbjeljivanje, zubi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:31.

od Coca-Cole valjda
Ali nisu mi zuti a rado bih isao na izbjeljivanje..
nebih preporucio, time se caklina prilikom cetkanja trosi vise nego uobicajenim cetkanjem sa zubnom pastom, pogotovo u predjelu vrata zuba gdje je caklina najtanja nakon cega se javlja hipersenzibilnost zuba na termicke i kemijske podrazaje (toplo-hladno, slatko-kiselo) ali isto tako veci rizik karijesa.