Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi izvanmatericna trudnoca u Život i Stil forumu; ne znam od kuda da pocmem. prijateljica je zavrsila na hitnoj zbog bolova kod desnog bubrega i peckanja u.. znate . ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-12-07, 10:46   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
izvanmatericna trudnoca

ne znam od kuda da pocmem. prijateljica je zavrsila na hitnoj zbog bolova kod desnog bubrega i peckanja u.. znate . na kraju su joj rekli urolozi da joj je mokracni put cist,da je sve u redu, da je mozda izvanmatericna trudnoca.
ona se boji kod ginekologa,ali obje sumnjamo da je to to posto dok je spavala s deckom u PROSLI cetvrtak nije svrsio u nju,i sta nije malo prerano da se ista razvije u tjedan dana??

tko je sada tu lud?
je li moguce da se simptomi izvan matericne trudnoce tako rano jave?
ja ju nagovaram da ide kod ginekologa,ali ju ne boli vise nit pecka nit ista....
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 12:27   #2 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima
Re: izvanmatericna trudnoca

pa naravno, nagovori je da ode ginekologu. to je najracionalnije kaj može napraviti.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 14:16   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,529
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Taj urolog klepeče budalaštine. Da bi se uopće moglo govoriti o ektopičnoj trudnoći, treba napraviti ginekološki pregled. A ne lupetati bez veze, možda je ovo ono. Pa čak i obična upala jajnika.čisto sumnjam da su seu tako kratkom vremenu mogli razviti simptomi.
Svakako giniću, jer je to stanje koje završava rupturom jajovoda, ukoliko intratubarna trudnoća, a na poslijetku iskrvarenjem, koje dovodi do zna se čega, ako se pravovremeno ne reagira
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 14:27   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 909
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Za početak: nije izvanmaterična, već je izvanmaternična.
E takve su mi najjače. Seksaju se, ali se boje ili ih je sram posjetiti ginekologa.
U svakom slučaju mora ići. Ako i nije riječ o trudnoći, s obzirom na simptome (naročito ovo peckanje), možda ima neku upalu. Uglavnom, bolje joj je da što prije ode i vidi je li sve u redu. Ukoliko je zaista riječ o izvanmaterničnoj trudnoći, to može dovesti do težih komplikacija (odstranjivanje jajovoda u kojem se oplođeno jajašce nalazi). Tako da...reci joj na vrijeme što joj je činiti.

Zadnji Uredio M@tej@ : 14-12-07 u 14:34.
M@tej@ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 14:34   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

čekaj kaj ta tvoja frendica nikad nije bila kod ginekologa? a ševi se? i kolko godina ima??
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 16:45   #6 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Strah otići ginekologu?????

Ovak, mislim da nema veze s ikakvom t od trudnoće. I ja sam prije 3god zbog jakih bolova i peckanja završila na hitnoj..., a razlog je bila jaka upala bubrega, neki problemi sa jajnicima i sl. koja je zaliječena nakon dugo, dugo vremena.
Nikaj, tona tabletica i ne šetkati bez potkošulje na - makar koliko, pa koliko god to bilo sexy.

A izvanmaterničnu trudnoću nemožeš dijagnosticirati putem "tena" simptoma.

Zadnji Uredio dorina : 14-12-07 u 16:49.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 23:08   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

pitala sam ju kako joj je sad. saqmo je probada u donjem djelu trbuha. rekli su joj da je najvjerojatnije imala kamenac pa ga je ispisala, a ginekologu je salju jer ne mogu nista nac u bubrezima ni komkracnim putevima. ali nju je ipak strah da nije izvanmaternicna. jer ju kao na pritisak boli donji dio trbuha. ja ju uvjeravam da je mozda upala mjehura ili nesto takvo, ali je jako prestrasena.
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 23:50   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 909
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Samo nek' ona lijepo ode ginekologu i bit će manje prestrašena kad bude znala što joj je.
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 00:03   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

eh da ja nes pitam sada malo: koliko je pozdan onaj kalendar sa plodnim i neplodnim danima? i ono sto pise kad treba dobit mjesecnicu? meni bas i ne pase?
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 08:38   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

nepouzdan. plodne i neplodne dane odredjujes prema iducoj mens koju bi tek trebala dobiti.. a valjda znas da nikad ne mozes biti 100% sigurna kad ces ju tocno dobiti jer moze kasniti ili uraniti.. pa isto tako nikad ne mozes tocno okrediti plodne dane..

btw. o kakvom ti kalendaru govoris uopce?!
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103