| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi izvanmatericna trudnoca u Život i Stil forumu; Je i ja se toga bojim, a i trbuh mi raste.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: izvanmatericna trudnoca Citat:
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: izvanmatericna trudnoca po tom kalendaricu meni su stvari trebale doxc prije 10 dana sto me pomalo izbezumljuje. ma neeeeee.... doci ce.. je tako da hoce? je tako ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: izvanmatericna trudnoca A čuj, ti sama najbolje znaš je li ti inače ciklus redovit ili ti znaju ovako kasniti, pa i 10-ak dana. Vidim da si zabrinuta pa ti savjetujem da kupiš test i uvjeriš se je li sve u redu s te strane. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: izvanmatericna trudnoca a da ne muči tebe zapravo ovaj problem sa izvanmaterničnom trudnoćom? ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: izvanmatericna trudnoca da da shelby.. veliki umovi isto razmišljaju ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #18 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: izvanmatericna trudnoca I, jesi dobila stvari? ![]() (sorry ali izraz je za krepat)
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: izvanmatericna trudnoca gla ja sam imala upalu slijepog crijeva...i onda mi je doktorica isto rekla da je mozda ta vanmaternicna jer ocito nije skuzila u cemu je problem u pocetku i poslala me hitno kod ginekologa jer to moze biti jako opasno... ja sam se usrala od straha... ali naravno na kraju nije bilo uopce to..tako da ne mora biti.. neka ode hitno kod svoga ginekologa bez obzira jel je ili nje..
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.