Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi izvanmatericna trudnoca u Život i Stil forumu; Je i ja se toga bojim, a i trbuh mi raste....

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-12-07, 08:43   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 610
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase
Re: izvanmatericna trudnoca

Je i ja se toga bojim, a i trbuh mi raste.
Davor1507 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 09:49   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,051
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
nepouzdan. plodne i neplodne dane odredjujes prema iducoj mens koju bi tek trebala dobiti.. a valjda znas da nikad ne mozes biti 100% sigurna kad ces ju tocno dobiti jer moze kasniti ili uraniti.. pa isto tako nikad ne mozes tocno okrediti plodne dane..

btw. o kakvom ti kalendaru govoris uopce?!
Upravo tako. Doduše, ja sam oduvijek imala ciklus u dan točan (sad pijem pilule pa je shodno tome točan k'o švicarska urica), ali se svejedno nikad nisam usudila koristiti tu metodu. Na kraju krajeva, barem danas ima svakakvih vrsta zaštite i ne treba pribjegavati onim nesigurnim i nepouzdanim.
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 18:43   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

po tom kalendaricu meni su stvari trebale doxc prije 10 dana sto me pomalo izbezumljuje. ma neeeeee.... doci ce.. je tako da hoce? je tako
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 20:21   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,051
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

A čuj, ti sama najbolje znaš je li ti inače ciklus redovit ili ti znaju ovako kasniti, pa i 10-ak dana. Vidim da si zabrinuta pa ti savjetujem da kupiš test i uvjeriš se je li sve u redu s te strane.
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 22:56   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

a da ne muči tebe zapravo ovaj problem sa izvanmaterničnom trudnoćom?
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 11:32   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,542
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

pa bas sam i ja to pomislila sutra brzo kod gineka.. nije s tim stvarima za zayebavat se.
Star 16-12-07, 14:24   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

da da shelby.. veliki umovi isto razmišljaju
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:19   #18 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

I, jesi dobila stvari?

(sorry ali izraz je za krepat)
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:37   #19 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

gla ja sam imala upalu slijepog crijeva...i onda mi je doktorica isto rekla da je mozda ta vanmaternicna jer ocito nije skuzila u cemu je problem u pocetku i poslala me hitno kod ginekologa jer to moze biti jako opasno...

ja sam se usrala od straha...

ali naravno na kraju nije bilo uopce to..tako da ne mora biti..

neka ode hitno kod svoga ginekologa bez obzira jel je ili nje..
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 19:12   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,542
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
da da shelby.. veliki umovi isto razmišljaju

al u 90% slucajeva koji pitaju za frenda/icu.. ne radi se o frendu/ici
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108