| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi jeste li alergični na šta u Život i Stil forumu; E da jednom sam dobila alergiju od Ariela, uzela frišku majicu za spavanje sa štrika i sutradan se sva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: jeste li alergični na šta Ja sam alergičan samo na ljudsku glupost
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li alergični na šta Citat:
moja teorija koja uspijeva: ako si alergičan nemoj to izbjegavat nego malo po malo se privikni na to i prestat će. uostalom na taj način se liječe alergije (hiposenzibilizacija)
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li alergični na šta pelud (bar su mi tako doktori rekli) i sve one biljke što cvjetaju u proljeće... zatim jagode i buzara (za one koji ne znaju - umak u kojemu se kuhaju škampi) Ah, da... prašina - ali to samo zato što ne volim usisavat ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: alergicni, jeste, s ta |
« Otkinuti madez
|
fraktura pete »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:42.

---ex moderator---