Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi jeste li alergični na šta u Život i Stil forumu; na primjer, alergican sam na Big Brother tj. ekipu koja su trenutno tamo, tako da mi se povraca. treba ih ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-11-06, 09:59   #41 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,329
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost
Re: jeste li alergični na šta

na primjer, alergican sam na Big Brother tj. ekipu koja su trenutno tamo, tako da mi se povraca. treba ih sve
Star 25-12-06, 08:20   #42 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,816
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Evo jednostavnog riješenja za sve alergičare (uključujući i mene )

Kad opet dođe sezona ambrozije neću puštat svoju dragu iz ruku

Citat:
Ljubi pa ozdravi

Imate li problema s alergijom napučite usne ili okrenite obraz prema osobi koja će vas poljubiti. Zašto? Japanski znanstvenici dokazali su da ljubljenje s voljenima smanjuje alergijsku reakciju.

Među 48 sudionika istraživanja polovica je patila od ekcema ( oblika atopičnog dermatitisa ), a polovica je bila alergična na pelud. Svi su dobili nalog da 30 minuta slušaju romantičnu glazbu i izmjenjuju poljubce s bračnim partnerom ili osobom s kojom su u vezi. Zatim su otišli na krvnu pretragu imunoglobulina.

Dva tjedna kasnije slušali su istu glazbu i grlili istu osobu kao i ranije no bez ljubljenja.

Krvna pretraga pokazala je da se razina imunoglobulina, antitijela kojeg imunološki sustav proizvodi kao rekaciju na alergen, značajno smanjila samo nakon faze ljubljenja.

Alergolog Hajime Kimata iz bolnice Satou u Osaki ustanovio je istovjetnu reakciju i kod alergičnih na prašinu ili lateks. Relaksacija i izostanak stresa koja je posljedica ljubljenja mogla bi biti odgovorna za ovu imunološku reakciju.

Net.hr

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-12-06, 20:46   #43 (permalink)
liz liz

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,791
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

je sam tko se oće samnom žvalit kad sam prehlađen????
sto je mater ne pazi
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 23:48   #44 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 224
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

ja nisan na ništa... al jedno vrijeme mi je stalno naticala usna zbog neke vrste toča od pomidora.... al sad je OK.....
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 00:07   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,415
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Na pelud
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 00:10   #46 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,741
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ja isto na pelud
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 00:14   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,968
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Imate li problema s alergijom napučite usne ili okrenite obraz prema osobi koja će vas poljubiti. Zašto? Japanski znanstvenici dokazali su da ljubljenje s voljenima smanjuje alergijsku reakciju.
A što ako sam alergičan na tu osobu?
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 00:18   #48 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Alergičan sam na primitivizam i ljudsku glupost!

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 10:52   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

nisam na ništa koliko znam pa čak ni na glupost
Uvijek možeš ignorirati, a i pametniji popušta...
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 00:22   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,689
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja sam alergična na pelud Breze i na Jabuku!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: alergicni, jeste, s ta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51
jeste li znali da Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 14 18-10-05 12:00
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 00:49
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38

Trenutno vrijeme na forumu: 13:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114