| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi kak oprat pupak?? u Život i Stil forumu; pita frend..inache je šupak.. uglavno zanima ga kak?? Hanumin pupak (Bosanska sofra) Okladi se momče i djevojče, da spavaju, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| nema me... Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kak oprat pupak?? pita frend..inache je šupak.. uglavno zanima ga kak?? Hanumin pupak (Bosanska sofra) Okladi se momče i djevojče, da spavaju, da se ne diraju. Momče daje sedlo i đogata, a djevojka đerdan ispod vrata. To rekoše, u đerdek legoše, jedno drugom leđe okrenuše. Kad je bilo oko pola noći progovara lijepa djevojka: “Okreni se, ne okrenuo se, poljubi me, ne poljubio me, mrtva mi te prevrtala majka. Ja ne žalim đerdan ispod vrata, nemoj ni ti sedlo ni đogata.” Iza pomalo erotiziranog naziva krije se bademli delicija, mekana i prefina. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| nema me... Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kak oprat pupak?? ne..raste mu nekaj veli.. ma kazhem ti shupak je ![]() ma ne ne..mislil je ono pravilno pranje...higijene radi..čist normal kveščn..jednom je nalio rakiju uz pomoch štapicha (jer je šuplji ne) al ga je peklo kazhe.. pa si je popil za pod zub |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:50.

šta mu pupak smrdi??