| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako prestati gristi nokte? u Život i Stil forumu; Imali li ovdje lijecenih grizaca noktiju? Ja moram prestati i cini mi se da ce mi biti puno teze nego ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kako prestati gristi nokte? Imali li ovdje lijecenih grizaca noktiju? ![]() Ja moram prestati i cini mi se da ce mi biti puno teze nego da se cigareta ostavim jer svaki put kad sam zivcana, kad razisljam o necemu, kad sam tuzna, ruka mi je u ustima ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? Nabavi klandamicin (inače za liječenje akni), koji ostaje na koži satima i ima odvratan okus i premaži nokte, nema šanse da ćeš ih gristi... Ili stavi na dva prsta flaster-selotejp (pogotovo ako grizeš ono okolo noktiju) i grizi njega, tako bar nećeš nokte uništavat... Ili pročitaj članak kakve sve bakterije žive pod ("čistim") noktima, pa će ti se možda zgaditi...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? ja sam se izliječio, bilo mi je grozno gledat kako mi nokti izgledaju..nisam mogao pošteno nokte odrezat i odjebao to..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | prst u šupak kad poželiš gristi i to je to..... ...šalajednostavan odgovor, ali kao i s pušenjem samo dobar karakter....inače ovaj lak o kojem pirčate , ima ga za kupiti u svakoj ljekarni i napravljen je na bazi ljute paprike ili slično tome, užas od ukusa....i kad je jednom poližeš, ne pada ti na pamet više s obzirom kako je gadno
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #8 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? ![]() evo, ja sam (iz)liječeni noktogrizac. i da, trebala je jaka volja da prestanem. kao šta slay kaže, i ja sam se isto znao zgroziti nad izgledom svojih noktiju pa mi je tu bila motivacija. samo i dalje kad sam živčan grizem zanoktice, a i to se trudim prestati samo svako toliko se uhvatim u nedjelu.. ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako prestati gristi nokte? ja sam grizao nokte, pokusavao u nekoliko navrata prestati, koristio svakakve odvratne lakove....i nije me sprecavalo....znao sam toliko izgrist nokat da me meso ispod bolilo... i onda sma se jedno jutro probudio i odlucio da prestajem grist nokte jer nije zdravo, a i odvratno su mi nokti izgledali...i hvala bogu, prestao sam.... sad tu i tamo kad sam napet i zivcan grickam zanoktice ali radim na tome da prestanem i to....tek onda mogu rec da sam se izlijecio ![]() ![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? ja sam prestao kad sam si odgrizao prst ![]() ![]() Nikad nisam nokte grizao, samo zanoktice tu i tamo.
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gristi, kako, nokte, prestati |
« muske grudi
|
lom kuka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:07.

doduse, nisam probala, ali ne vjerujem...