| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako prestati gristi nokte? u Život i Stil forumu; uhh ja se mucim sa zanokticama.. nikako prestat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako prestati gristi nokte? uhh ja se mucim sa zanokticama.. nikako prestat ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako prestati gristi nokte? Probajte ne prati ruke i imati stalno crno ispod noktiju, možda vas to odvrati od grickanja
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako prestati gristi nokte? uhhh moglo bi pomoci... al to mi je preodvratno... mislim da cu si prije nabavit ludjacku koshulju ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako prestati gristi nokte? ja sam lijeceni ovisnik. grizla sam i nokte i oko noktiju dok ne bi dosla do krvi. i onda sam jednostavno jedan dan odlucila da necu grist i ne grizem ih. tj,nalakirali su mi nokte i stavili one kristalice i meni bilo zao to sve unistit. i od tad ih vise ne grizem. a jesam frikuša,majko mila ![]()
__________________ zashto protiv svoje volje da budem svetica kad je dolje bolje, kad je dolje akcija |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Kako prestati gristi nokte? Citat:
ne se srdit ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako prestati gristi nokte? Citat:
![]()
__________________ zashto protiv svoje volje da budem svetica kad je dolje bolje, kad je dolje akcija | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: dubrovnik
Poruka: 168
![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? Citat:
![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? Otvara se klinika za griženje noktiju Bez obzira grickate ili nokte povremeno ili ne možete izvaditi prste iz usta, ekipa iz ove klinike vaš će problem shvatiti ozbiljno i pomoći će vam da ga se već jednom riješite zauvijek. U Nizozemskoj će uskoro biti otvoren prvi centar za odvikavanje od griženja noktiju. Naime, liječnici koji će biti zaposleni u centru tvrde da su našli terapiju koja će ljude uspješno odvikavati od ove ružne navike. To je potvrdio i direktor centra Alain-Raymond van Abbe, koji kaže da će se ''grickači'' noktiju nakon ove terapije svog ''poroka'' riješiti zauvijek. "Ovo je prvo mjesto gdje će vas zaozbiljno uzeti ako grizete nokte. Očekujemo klijente iz cijelog svijeta", rekao je Van Abbe. Početni tretmani koje su radili na pacijentima bili su 100% uspješni, pa Van Abbe poručuje da se svi koji dođu na njihovu kliniku mogu nadati ozdravljenju u roku od par tjedana. Prema podacima u ovom centru, u Nizozemskoj preko 2 milijuna ljudi grize nokte. Od toga je 15% odraslih, 45% adolescenata i 33% djece. Centar ne želi otkriti metode po kojima radi, no čelnici su rekli da se pacijentima na ruke stavlja poseban uređaj koji omogućava normalne aktivnosti s rukama, ali im onemogućava griženje noktiju. Uz s |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 554
![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? Fantastično i gotovo nevjerovatno rješenje-kupiš si grickalicu;ali,ni to nije sve-uz grickalicu dobijate i turpiju za nokte ,ne propustite ovu nevjerovatnu ponudu... ![]()
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
![]() |
| Tagovi: gristi, kako, nokte, prestati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:17.