Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako prestati gristi nokte? u Život i Stil forumu; uhh ja se mucim sa zanokticama.. nikako prestat...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-05-07, 08:37   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,494
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Kako prestati gristi nokte?

uhh ja se mucim sa zanokticama.. nikako prestat
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 08:49   #12 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,853
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Probajte ne prati ruke i imati stalno crno ispod noktiju, možda vas to odvrati od grickanja

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 08:52   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,494
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

uhhh moglo bi pomoci... al to mi je preodvratno... mislim da cu si prije nabavit ludjacku koshulju
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 17:25   #14 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CountessBathory

Datum registracije: 30-06-07
Poruka: 74
CountessBathory se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku CountessBathory

ja sam lijeceni ovisnik.
grizla sam i nokte i oko noktiju dok ne bi dosla do krvi.
i onda sam jednostavno jedan dan odlucila da necu grist i ne grizem ih.
tj,nalakirali su mi nokte i stavili one kristalice i meni bilo zao to sve unistit.
i od tad ih vise ne grizem. a jesam frikuša,majko mila
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 17:31   #15 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Imali li ovdje lijecenih grizaca noktiju?

Ja moram prestati i cini mi se da ce mi biti puno teze nego da se cigareta ostavim jer svaki put kad sam zivcana, kad razisljam o necemu, kad sam tuzna, ruka mi je u ustima
pada mi napamet da bi riješenje moglo bit u pušenju, logično ako imaš k.... u ustima, nemoš grickat nokte, nabavi si neki k.... i u usta s njim. Pa jel nije logično

ne se srdit
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 17:42   #16 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CountessBathory

Datum registracije: 30-06-07
Poruka: 74
CountessBathory se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku CountessBathory

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
pada mi napamet da bi riješenje moglo bit u pušenju, logično ako imaš k.... u ustima, nemoš grickat nokte, nabavi si neki k.... i u usta s njim. Pa jel nije logično

ne se srdit
brate,ima nesto u tom tvon razmisljanju.
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 21:43   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,475
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

probaj spavanjem , kad si tako sama sebi van kontrole najbolje se odmoriti i napuniti baterije
Odgovori sa citatom
Star 18-08-07, 21:08   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 168
ivana-du se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vedo777 Pogledaj Poruke
Ima neki, kao lak za nokte, užasnog okusa. Možda te odvrati. Ali ne znam gdje to ima za kupio. Frendica je koristila, pa ono...
ne pomaze...bar ne meni. ja sam bolesniksto se grizenja nokti tice. Prestajala miljon puta, jednom cak i godinu dana... i opet pocnem. A taj lak jest odvratnog okusa... ali ja bi ga nesvejsno sastrugala zubima i onda grizla. Tu stvarno treba bit karakter i reci "necu vise" , nista drugo ne pomaze
ivana-du je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 16:06   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Otvara se klinika za griženje noktiju
Bez obzira grickate ili nokte povremeno ili ne možete izvaditi prste iz usta, ekipa iz ove klinike vaš će problem shvatiti ozbiljno i pomoći će vam da ga se već jednom riješite zauvijek.

U Nizozemskoj će uskoro biti otvoren prvi centar za odvikavanje od griženja noktiju.

Naime, liječnici koji će biti zaposleni u centru tvrde da su našli terapiju koja će ljude uspješno odvikavati od ove ružne navike. To je potvrdio i direktor centra Alain-Raymond van Abbe, koji kaže da će se ''grickači'' noktiju nakon ove terapije svog ''poroka'' riješiti zauvijek.

"Ovo je prvo mjesto gdje će vas zaozbiljno uzeti ako grizete nokte. Očekujemo klijente iz cijelog svijeta", rekao je Van Abbe.

Početni tretmani koje su radili na pacijentima bili su 100% uspješni, pa Van Abbe poručuje da se svi koji dođu na njihovu kliniku mogu nadati ozdravljenju u roku od par tjedana.

Prema podacima u ovom centru, u Nizozemskoj preko 2 milijuna ljudi grize nokte. Od toga je 15% odraslih, 45% adolescenata i 33% djece.

Centar ne želi otkriti metode po kojima radi, no čelnici su rekli da se pacijentima na ruke stavlja poseban uređaj koji omogućava normalne aktivnosti s rukama, ali im onemogućava griženje noktiju. Uz s
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 23:05   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 33
Poruka: 554
Optimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz mase

Fantastično i gotovo nevjerovatno rješenje-kupiš si grickalicu;ali,ni to nije sve-uz grickalicu dobijate i turpiju za nokte ,ne propustite ovu nevjerovatnu ponudu...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gristi, kako, nokte, prestati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114