| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako prestati gristi nokte? u Život i Stil forumu; ja probao već 100 puta prestat grist nokte i nikako,uvjek ih počnem grist kad sam živčan,napet... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Re: Kako prestati gristi nokte? ja probao već 100 puta prestat grist nokte i nikako,uvjek ih počnem grist kad sam živčan,napet ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? A kad stalno živimo pod stresom ,evo jedan primjer u susjedstvu jedan 13-god isto grize nokte na rukama i nogama a razlog je psihičke prirode.On je dijete rastavljenih roditelja koji lome koplja na njemu i na kraju je ničiji postao je sam svoj dok ne odraste,silna nesigurnost je u njemu pun je agresije neke katastrofa ljudi moji izgleda mi to kao neko samokažnjavanje . |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? Gurnite prst u pakšu...i kad vas primi želja za griženjem odvratan smrad prsta će vas odvratit ![]()
__________________ ...svi su ošli na moore, svi su ošli na moore...konačno je mir u graadu moome... |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| dežurni spammer XD | Re: Kako prestati gristi nokte? Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| .... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? Nikad nisam grizla nokte, fuj koliko bakterija. Nemam neke prekrasne nokte, ali još vidjeti one zgrižene, brrrrrrrrrrrrr
__________________ Jedno smo o drugom bili u zabludi, bila su to lijepa vremena. J. W. Goethe |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 18
Poruka: 2,422
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? pocni grist prste................osjetit ces bol i prestat............
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: gristi, kako, nokte, prestati |
« muske grudi
|
lom kuka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:52.