Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako prestati gristi nokte? u Život i Stil forumu; ja probao već 100 puta prestat grist nokte i nikako,uvjek ih počnem grist kad sam živčan,napet...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-08-07, 04:34   #21 (permalink)
dežurni spammer XD

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,123
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: Kako prestati gristi nokte?

ja probao već 100 puta prestat grist nokte i nikako,uvjek ih počnem grist kad sam živčan,napet

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 07:25   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

A kad stalno živimo pod stresom ,evo jedan primjer u susjedstvu jedan 13-god isto grize nokte na rukama i nogama a razlog je psihičke prirode.On je dijete rastavljenih roditelja koji lome koplja na njemu i na kraju je ničiji postao je sam svoj dok ne odraste,silna nesigurnost je u njemu pun je agresije neke katastrofa ljudi moji izgleda mi to kao neko samokažnjavanje .
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 10:07   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,318
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Gurnite prst u pakšu...i kad vas primi želja za griženjem odvratan smrad prsta će vas odvratit
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 02:47   #24 (permalink)
dežurni spammer XD

Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Gurnite prst u pakšu...i kad vas primi želja za griženjem odvratan smrad prsta će vas odvratit
mislim da mi čak ni to nebi pomoglo

Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 09:53   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,318
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

E onda fakat imaš problem
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 04:48   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

stavi nešto sočnije u usta pa to grickaj
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 14:32   #27 (permalink)
dežurni spammer XD

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
stavi nešto sočnije u usta pa to grickaj
mislim da znam na što si mislila to je uvjek sočno

Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 22:05   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,291
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

To mi je najveća mana
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 23:21   #29 (permalink)
....

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,030
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nikad nisam grizla nokte, fuj koliko bakterija. Nemam neke prekrasne nokte, ali još vidjeti one zgrižene, brrrrrrrrrrrrr
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 23:48   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 2,422
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

pocni grist prste................osjetit ces bol i prestat............
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gristi, kako, nokte, prestati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112