| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako prestati gristi nokte? u Život i Stil forumu; evo mogu rec da nikad nisam grizla nokte al poznajem mnoge ljude koji ih grizu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 194
![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? Ja sam ih grizla manijakalno prije...pa sam ih pocela non stop lakirat i sredjivat, tak da mi je bilo zau uistit 2 sata posla ![]() sad su lijepi i dugi ![]()
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? ja nikad nisam grizao nokte.... ali za one koji grizu... namažite si nokte s nečim odvratnim...i držite tako... pa kad se zaletiš girst nolkat i skužiš kaj si zagrizao, mislim da vam više neće past na pamet ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Kako prestati gristi nokte? ja ih nikad ni nisam griza...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 596
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? Ma kakvo grizenje noktiju, ne bi svoje kandže dala nikom, a di još da ih sama pojedem... ![]() Citat:
Postoje i lakovi za nokte s nekim groznim okusima za sprječavanje grizenja noktiju pa isto nikome nisu pomogli.
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 596
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati gristi nokte? pa tvoja fora vjerojatno i pali
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
![]() |
| Tagovi: gristi, kako, nokte, prestati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.