| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako prestati s pušenjem cigareta? u Život i Stil forumu; Ja pušim več negdje oko 4 godine...sad pušim negdje oko 5-6 cigara dnevno i trenutačno neman ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Ja pušim več negdje oko 4 godine...sad pušim negdje oko 5-6 cigara dnevno i trenutačno neman potrebu da se ostavim pušenja,ali ako osječaš bilo kakve zdrastvene poteškoče vezano za to...nikakvo smanjivanje broja popušenih cigara nego jednostavno prestaneš pušit,to ti je najbolji način.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. Zadnji Uredio Bahamut : 27-05-07 u 20:55. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Citat:
| |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Citat:
Prekomjerno uzimanje hrane znak je nervoze, a nju treba zavarati nečim drugim a ne hranom.Lako je meni tu pametovati, ali i ja kao Joks nakon ostavljanja pušenja nisam dozvolio da zbog neke nervoze nabacam kile. Pošto imam godina, mogu reči da sam nakon 17 godina pušenja, napravio pauzu od 7 godina nepušenja, a tada sam ponovno propušio i pušio 4 godine, pa opet ostavio i sada već ima tri godine da ne pušim i nadam se da će tako i ostati. ![]() P.S. kile sam nabacio u vrijeme kada sam drugi puta pušio, držao to salo na sebi do prije tri mjeseca, kada sam jednom popularnom "dijetom" skinuo 14 kilograma i osjećam se super! ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem Zadnji Uredio Homesick : 27-05-07 u 21:11. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,342
Vidim da si napisao da ako puši neke light cigare da pređe na neke jače,što ne mislim da je najbolji izbor...Na taj način povečava razinu nikotina i katrana koje unosi u pluča a i pitanje je hoće li na taj način manje pušiti cigara... Time si ustvari rekao "zašto jednostavno kad može komplicirano".
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Kupuj cigarete, al ne upaljače, tako ces pusiti samo kad si u drustvu onih koji i sami puse i postupno smanjivati...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() Povečavanjem nikotina i katrana on zadovoljava svoju ovisnost. Recimo da je omjer nikotina crvenog marlbora i ronhill super light 10:3, a omjer katrana isti. Ako uzme crveni marlboro, jedna kutija će mu trajat nekoliko dana. Jer će osijetit jačinu, i par cigara će mu bit dosta, dok ovih pišulinaca može popušit koliko god mu srce hoće i još će htjeti. Time unosi manje katrana i nikotina u pluća, što znači da se manje truje. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? hvala ne svim vašim savjetima i prijedlozima i slično... po meni najlogičnije je odjednom prestat i to je to. je zajebano al treba malo izdržat, nać neku drugu zanimaciju kao zamjena za cigare i uspjeh je zagarantiran ...čini mi se dobra ideja koju ću možda isprobat a reko ju je cedevita for life iliti Ice a to je da prijeđem na jače cigarete kojih ću manje popušit. e sad. najgadnije cigare su mi kolumbo. jedva popušim pola cigare, mrzim ih. pa možda probam s njima i nadam se da će mi se pušenje od njih zgadit. ako to ne uspije idem na tvrdo tj na instantni prekid pa kud puklo da puklo. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigara, cigareta, cigarete, prestanak, prestanak pusenja, pusenje, pusenje cigareta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.

Prekomjerno uzimanje hrane znak je nervoze, a nju treba zavarati nečim drugim a ne hranom.