| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako prestati s pušenjem cigareta? u Život i Stil forumu; onda ću si kupit 100 paketa orbita i žvakat po cijele dane ili se odem hipnotizirat, čujem da i to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 897
![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? onda ću si kupit 100 paketa orbita i žvakat po cijele dane ![]() ili se odem hipnotizirat, čujem da i to pali... neznam, danas sam "morao" popušit 2cig jer sam neš bio ful nervozan... još su mi dvije ostale u kutiji, kad to nekad popušim više neću ni kupovat... |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,317
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Citat:
Šta ako se osoba navikne na crveni marlboro pa na taj način još poveča pušenje. Eto meni je prijatelj prije pušio po kutije bilog waltera i sad puši kutiju crvenog marlbora dnevno...što bi mu onda bio tvoj savjet?Da prijeđe na još jače cigare i da tako smanji trovanje?Jednostavno mislim da ima boljih riješenja...
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jedini način je dobar karakter...baci tu kutiju i kaži si da je danas gotovo.......žvaki žvake, cuclaj bombone...mentol pomaže......kad dođeš u kafić motaj bilo što po rukama, jer je jebena navika naučiti što s rukama....ustraj na karakteru i skidaš se sto posto od samnjivanaj nema vajde, to je zavaravanje samoga sebe, ako i slabije cigarete ili cigare drugi, teži način i puno nezgodnije je...prepušiti se toliko da kad sljedeći puta povučeš dim.....povraćaš garant, hladan znoj, kucanje srca...tipični znaci trovanaj nikotinom... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Postoji samo jedno rješenje = nepušit. Meni se stari ostavio nakon 30 godina pušenja, ali se navukao na nikorete, ali isto je to puno bolje, jer sada može disat. A to s tvojim prijateljem... Pa što se duvan više puši, to si sve ovisniji, i više želiš pušiti. Da je ostao na bijelom walteru, vjeruj mi, sada bi pušio minimalno 3 kutije. Ali gledaj, nepušenje je gadno kao i nedisanje. Samo što od nepušenja nećeš umrit ![]() Zadnji Uredio ice : 28-05-07 u 00:19. |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Znači najbolje ti je riješenje da nepušiš. Nepuši, nepuši i nepuši. Odupri se tome, bori se protiv toga. Pušenje = zlo i treba se borit protiv njega. Na tebi je hoćeš li gapobijediti ili ne. Nepuši nikako. I kad te uhvate najgori momenti odupri se. Tvoje tijeloće moliti za cigaru, nemoj popustit jer to nije disanje pa da trebaš disati. Pušenje će te odvest u propast. Što više pušiš to će ti se teže bit ostavit. Hoćeš li plivat uzvodno ili nizvodno? NEMA CIGARA! NESMIJEŠ PUŠIT! Ti moraš prvo shvatit da se možeš odviknit od cigareta. Tvoje tijelo će molit za cigaru, a ti ćeš popusti ili ćeš se oduprijeti. I nemoj koristit neke glupe šeme kao ostavit ću se pušenja sutra ili neću pušit od ponedjeljka. To je glup način razmišljanja. ODMAH SADA!Cigare su prošlost, tvoje druženje sa cigarama je od sada pa nadalje gotovo. Nema više. No more. Gotovo je. Cigara za tebe više nema. Zadnji Uredio ice : 28-05-07 u 00:55. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-07 Godina: 27
Poruka: 29
![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? err... vidio ovaj Ajsov kaps lok s fontom miljun i pol i mogu reč da djeluje. odmah me prošla volja za cigaretom...barem zasad ![]()
__________________ Vampires are lucky, they can feed on others... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 897
![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? znaš šta, kad mi dođe da zapalim odmah trčim do croportala i gledam ovaj tvoj znak zabrane pušenja ice... čak i djeluje.... prvo me nasmije al djeluje... |
| | |
| | #30 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Ovo je rak pluča, ![]() a pušenje to uzrokuje. Ovo je rak jezika, ![]() a pušenje to uzrokuje. Da se više uvijeriš: Citat:
Zadnji Uredio ice : 28-05-07 u 14:48. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigara, cigareta, cigarete, prestanak, prestanak pusenja, pusenje, pusenje cigareta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.

Svi smo mi MASS SARR