| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako prestati s pušenjem cigareta? u Život i Stil forumu; ko i svima, niko nije svjestan iako su svi svjesni šta si rade, tek kad završiš u bolnici shvatiš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Ja sam rekla da ću prestat kad mi se bude dalo,al moje pušenje ko da ni nije kaj to nekad po samo jednu cigaretu na dan popušim!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Evo par sličica: ako povratite kad ih vidite, znat će te da cigarete nisu za vas! To su pluća i noge osoba koje imaju posljedice uzrokovane pušenjem! Pa ko hoće, nek puši i dalje. Prve tri slike predstavljaju različite oblike raka pluća, a zadnja slika je Buergerova bolest - uvelike uzrokovana pušenjem! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Ja baš nedavno prestao (popušim tu i tamo), i hvalio se drugdje, no ice-ov post na prvoj strani me dao na računanje 18 god x 2 kutije na dan x 9 kn kutija = 118,260.00 kuna...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Ta slika predstavlja jednu od posljedica Burgerove bolesti. Nastanak te bolesti izravno je povezan s pušenjem cigareta! Pušenjem se uništava puno organa i organskih sustava, no na plućima se (obično) najbrže primjeti, jer je to prvi organ koji je na udaru! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigara, cigareta, cigarete, prestanak, prestanak pusenja, pusenje, pusenje cigareta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

Svi smo mi MASS SARR