| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako prestati s pušenjem cigareta? u Život i Stil forumu; jebiga, pocni pusit travu...zapalis 2 joye na dan mjesto kutije cigara, pa jendu...i na kraju ce ti se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? jebiga, pocni pusit travu...zapalis 2 joye na dan mjesto kutije cigara, pa jendu...i na kraju ce ti se zgadit...i prestat ces sigurno...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: KOCKE
Poruka: 60
![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? zgadili ste mi život slikama,više to nije lijepa priča kad si pijan il kad slušaš cd s čašom mlika i duvanom u rukama nego olovo.mene najviše živciraju babe na stanici koje ne prestaju kašljat a pale duvan jedan za drugim-to treba pobit.znalo mi se desit da nemogu disat od duvana pa bi odma prestala pušit ali onda naletiš na đoku pa se vratiš duvanu.nekidan san kupila kolumbo u nadi da će mi se zgadit život ali začudo-svidia mi se kolumbo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i šta sad?stvarno ne znam,pušimsad ronhil jer san navikla a opet fucking znam da dok mi ne dođe do smetnje u disanju da ću duvat.triba prestat.triba.triba.triba.znan ,baš znam ali...jbn ali ![]() |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? ma još najbolje da pušim travu svaki dan 2 puta na dan...pa ću za godinu dana otupit... evo otkad sam otvorio ovaj post nisam zapalio, skoro 2tjedna, čini se malo al je dosta vjerujte. čak sam jednom i sanjao da sam zapalio cigaru i onda mi je bio bed, što je također pozitivna stvar. znači da sam shvatio da mi šteti. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Da, to je prirodno, to se dešava. Pričao mi jedan stari čovijek, poznanik kako je sanjao da je u ruci držao ronhill i pušio dok je u đžepu imao 2 kutije marlbora. Onda se probudio i prvo što je pomislio je "je*emu mater, koji mi je k* to trebalo", onda je shvatio. Dva tjedna, to je dobro, ali nesmiš više nijednu nikada. Možeš se ostavit 10 godina nepušenja i onda zapalit jednu, bit ćeš gori ovisnik nego prije. To je samo početak, poslije će te još više "mučit". Nedaj se! Ova dva poviše šta ti sugeriraju da pređeš na travu su degenerici. Ne obaziri se na imbecile. |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? Citat:
![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? evo koliko je prošlo od kad sam otvorio ovaj topic....jedno 2 mjeseca... i još uvijek sam nepušač.... bravo ja ![]() ajmo i vi ostali pušači na odvikavanje dok ne bude prekasno...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? ja ne pusim dok ne sjednem da igram soccera ( P.S.)...i tad nesto ni ne mislim i zapalim...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? a teško je ali kad vidiš koliko se bolje osijećaš kad ne pušiš par dana dobiješ volju..ali da prestaneš moraš bit daleko od pušača
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prestati s pušenjem cigareta? sad sam skužio da mi je bilo lakše odviknut se od cigareta nego od slatkog...to je isto jebena ovisnost....
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigara, cigareta, cigarete, prestanak, prestanak pusenja, pusenje, pusenje cigareta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:38.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!