Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako prestati s pušenjem cigareta? u Život i Stil forumu; jebiga, pocni pusit travu...zapalis 2 joye na dan mjesto kutije cigara, pa jendu...i na kraju ce ti se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-06-07, 16:55   #51 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,449
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB
Re: Kako prestati s pušenjem cigareta?

jebiga, pocni pusit travu...zapalis 2 joye na dan mjesto kutije cigara, pa jendu...i na kraju ce ti se zgadit...i prestat ces sigurno...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 06:03   #52 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 60
Teško je bit ja se izdvaja iz mase

zgadili ste mi život slikama,više to nije lijepa priča kad si pijan il kad slušaš cd s čašom mlika i duvanom u rukama nego olovo.mene najviše živciraju babe na stanici koje ne prestaju kašljat a pale duvan jedan za drugim-to treba pobit.znalo mi se desit da nemogu disat od duvana pa bi odma prestala pušit ali onda naletiš na đoku pa se vratiš duvanu.nekidan san kupila kolumbo u nadi da će mi se zgadit život ali začudo-svidia mi se kolumbo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i šta sad?stvarno ne znam,pušimsad ronhil jer san navikla a opet fucking znam da dok mi ne dođe do smetnje u disanju da ću duvat.triba prestat.triba.triba.triba.znan ,baš znam ali...jbn ali
Teško je bit ja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 20:13   #53 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-04-07
Poruka: 53
americano se izdvaja iz mase

Pređi na marihuanu,nju pušiš dvaput na dan.
americano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 21:03   #54 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 945
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames

ma još najbolje da pušim travu svaki dan 2 puta na dan...pa ću za godinu dana otupit... evo otkad sam otvorio ovaj post nisam zapalio, skoro 2tjedna, čini se malo al je dosta vjerujte. čak sam jednom i sanjao da sam zapalio cigaru i onda mi je bio bed, što je također pozitivna stvar. znači da sam shvatio da mi šteti.
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 21:26   #55 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Da, to je prirodno, to se dešava. Pričao mi jedan stari čovijek, poznanik kako je sanjao da je u ruci držao ronhill i pušio dok je u đžepu imao 2 kutije marlbora. Onda se probudio i prvo što je pomislio je "je*emu mater, koji mi je k* to trebalo", onda je shvatio. Dva tjedna, to je dobro, ali nesmiš više nijednu nikada. Možeš se ostavit 10 godina nepušenja i onda zapalit jednu, bit ćeš gori ovisnik nego prije. To je samo početak, poslije će te još više "mučit". Nedaj se!

Ova dva poviše šta ti sugeriraju da pređeš na travu su degenerici. Ne obaziri se na imbecile.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 13:40   #56 (permalink)
One Minute Silence

DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: In Flames Pogledaj Poruke
ma još najbolje da pušim travu svaki dan 2 puta na dan...pa ću za godinu dana otupit... evo otkad sam otvorio ovaj post nisam zapalio, skoro 2tjedna, čini se malo al je dosta vjerujte. čak sam jednom i sanjao da sam zapalio cigaru i onda mi je bio bed, što je također pozitivna stvar. znači da sam shvatio da mi šteti.
kad je zapalis posle 2 sedmice gadit ce ti se...meni barem jest...
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 13:33   #57 (permalink)
Uvaženi forumas

evo koliko je prošlo od kad sam otvorio ovaj topic....jedno 2 mjeseca... i još uvijek sam nepušač.... bravo ja

ajmo i vi ostali pušači na odvikavanje dok ne bude prekasno...
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 14:00   #58 (permalink)
One Minute Silence

ja ne pusim dok ne sjednem da igram soccera ( P.S.)...i tad nesto ni ne mislim i zapalim...
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 04:50   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

a teško je ali kad vidiš koliko se bolje osijećaš kad ne pušiš par dana dobiješ volju..ali da prestaneš moraš bit daleko od pušača
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 07:14   #60 (permalink)
Uvaženi forumas

sad sam skužio da mi je bilo lakše odviknut se od cigareta nego od slatkog...to je isto jebena ovisnost....
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cigara, cigareta, cigarete, prestanak, prestanak pusenja, pusenje, pusenje cigareta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114