Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako se riješiti podočnjaka? u Život i Stil forumu; Pokušajte na kapke i podočnjake (pazite da ne nanesete preblizu očiju kako ne bi došao u dodir s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-04-07, 17:40   #11 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,610
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00
Re: Kako se riješiti podočnjaka?

Pokušajte na kapke i podočnjake (pazite da ne nanesete preblizu očiju kako ne bi došao u dodir s očnom sluznicom) nanijeti gel od aloa vere. On djeluje umirujuće. Smanjit ćete podočnjake, a posebno će djelovati na smanjenje očnih kapaka.

Nešto jače djelovanje postići ćete nanesete li nekoliko kapi za oči koje služe za sužavanje krvnih žila oka i smanjenje crvenila, na podočnjake i kapke. Kada se upiju nanesite preko neku neutralnu kremu.

Osim toga možete pokušati s vrećicama ruskog čaja. Stavite na podočnjake i držite 20 minuta.

Stavite li na podočnjake obloge od ružine vodice ili kamilice desetak minuta, osim što će ublažiti podočnjake, miris će vas opustiti.

Kako biste uopće spriječili podočnjake najvažnija je prevencija. U organizam unosite dovoljno tekućine, vitamina C, izbjegavajte propuh, boravak u zadimljenim prostorijama i preveliko zamaranje očiju. Dovoljno spavajte, te pijte dosta čaja, najbolje od koprive ili peršina.
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 14:11   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Imam jednu prijateljicu koja je taaako lijepa ali baš ima tamne podočnjake. Što je najbolje, nju to uopće ne dira.
Rekla sam joj: Kad se već cijela šminkaš, stavi i korektor ispod očiju.
Korektor to super prekrije.
Meni su vrećice ispod očiju jako simpatične i kod muških i kod ženskih ali mi se crni podočnjaci ne sviđaju.
Korektor ti je rješenje!
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 15:39   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,561
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Podočnjaci su znak umora i dehidracije. Ako nema umora, onda je osoba koja ima podočnjake sigurno dehidrirana. Dakle, treba piti tekućinu. Nije najbrže rješenje, ali je najkvalitetnije.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 20:21   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

je moze preporucit ko neku hidratantnu kremicu
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 20:42   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

stavi čaj od kamilice na oči
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 00:25   #16 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,960
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ja ih znam često imati..stara mi vlei da sam se rodil s njima...je bash

a lijek protiv podočnjak je...ljudi naspavajte se
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 00:34   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Krastavci!!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 00:35   #18 (permalink)
pure

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ma drek...
krumpiri..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 00:47   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

ma je,pomfri najbolje
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 00:50   #20 (permalink)
pure

pa da..ja prije ujutro nisam oli mogel otprt..i mislil sam da nepem u školu i stari mi dofura krumpir narezan na ploške i hiti mi to na oči..i to kakti nekaj upija..i oci su mi se mam otvorile (malo vrbovrečkog štiha tj oklica vrbovca)
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, podocnjaka, rijes iti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108